U bent hier

Trefdag ‘Japan Hybrid Food Fair 2021’

Stel nu uw producten voor aan aankopers in Japan tijdens deze hybride food fair in Tokio.

Wat
Trefdag
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Japan
Wanneer
Van vrijdag 29 oktober 2021 tot vrijdag 5 november 2021
Waar
Tokyo, Japan
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Veel Aziatische aankopers en importeurs uit de voedingssector kijken er naar uit om nieuwe leveranciers te vinden en nieuwe producten en trends in de sector te ontdekken. Maar alle grote beurzen, events en missies waar zij u hopen te ontmoeten, worden stelselmatig geannuleerd of uitgesteld, en de aankopers blijven op hun honger zitten.

En u wilt uw export boosten, maar weet niet goed hoe nieuwe contacten te leggen in de huidige omstandigheden?

Dat treft! Flanders Investment & Trade matcht graag de noden van de aankopers met uw exportplannen, en organiseert daartoe van 29 oktober tot en met 5 november 2021 hybride trefdagen in onze Belgische ambassade in Tokio, Japan!

Ons kantoor in Tokio beschikt over een uitgebreid netwerk van aankopers uit de voedingssector, die zij zullen uitnodigen voor een tasting, waar zij uw bedrijf zullen voorstellen.

Let op! Deze Food Fair zal zich focussen op ambiënte producten (geen alcohol, geen producten die een diepvriezer of koelkast nodig hebben, geen vleeswaren, geen verse groenten of vers fruit).

Hoe gaan we te werk

  • U schijft zich online in, vult de vragenlijst in en bezorgt ons een gedetailleerd profiel van uw bedrijf d.m.v. een promotekst.
  • U bezorgt ons productstalen voor de tasting tijdens de mini food fair.
  • Op basis van uw profiel gaan onze collega’s in Japan (FIT Tokio) op zoek naar mogelijke aankopers.
  • In de periode tussen 29 oktober en 5 november nodigen zij aankopers uit voor een ‘mini food fair’ in de Belgische ambassade in Tokio waar zij uw bedrijf en producten voorstellen aan de hand van tastings en productpresentaties.
  • Bij interesse van een aankoper zal FIT u virtueel in contact brengen met de aankoper (wordt georganiseerd in de weken na de presentatie – tasting).

Meer informatie over het programma, digitale catalogus, stalen en brandingmateriaal vindt u in het bijgevoegde document.

Springt u mee op de kar om nieuwe zakenpartners te vinden in Japan?

Aarzelt u nog? Neem contact met mevr. Michèle Surinx (michele.surinx@fitagency.be) en stel uw vragen.

Deze actie vindt plaats met respect voor lokale verplichtingen en maatregelen in kader van corona. Wanneer hieraan niet langer voldaan kan worden, kan de actie uitgesteld of geannuleerd worden.

Schrijf hieronder in voor deze hybride Food Fair!

Bijkomende informatie