U bent hier

Beursdeelname ‘ISM- Keulen’

ISM is dé zoetwarenbeurs wereldwijs. Ook in 2021 organiseert Flanders Investment & Trade een groepsstand op ISM Keulen.

Uw gezondheid en veiligheid primeren.  Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van zondag 31 januari 2021 tot woensdag 3 februari 2021
Waar
Cologne, Duitsland
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

ISM is dé belangrijkste vakbeurs ter wereld inzake zoetwaren, chocolade, koekjes, versnaperingen en snacks. Presenteer er uw producten op onze FIT-groepsstand.
Wij staan in voor de totale logistieke ondersteuning en bieden u een "sleutel op de deur"-stand aan. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze onthaalruimte.

Wij stellen ook een brochure samen waarin alle deelnemende Vlaamse bedrijven vermeld worden. Deze brochure wordt via onze belangrijkste kantoren wereldwijd verspreid.

Corona info : 

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van ISM alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs  onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren van ISM volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 2 maanden na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Prijzen

Voor kmo's*: Voor grotere ondernemingen:
Prijs Hoekstand (per m²)€ 470€ 690
Prijs Rijstand (per m²)€ 440€ 640
Co-exhibitor's fee/marketing package€ 1.009€ 1.009

(*) Volgens de Europese basisdefinitie is een 'kmo' een onderneming die maximaal 250 werknemers in dienst heeft en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro of een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro realiseert.

Nog vragen?

Contacteer Vleminckx Kurt:
E: kurt.vleminckx@fitagency.be
T: +32 2 504 88 03