U bent hier

Trefdag ‘Indische importeurs van bier’

Ontdek het potentieel voor uw bier op de Indische markt!

Wat
Trefdag
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
India
Wanneer
Van vrijdag 1 november 2019 tot zaterdag 30 november 2019
Datum onder voorbehoud!
Waar
Koning Albert II Laan 37, 1030 Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Stel tijdens een B2B-meeting in Brussel uw productgamma voor aan 2 importeurs van bieren uit India. De importeurs, gevestigd in Mumbai, zijn expliciet op zoek naar witbieren, pils en blonde bieren, aangezien de marktkansen in India het grootst zijn voor bieren in dit segment.

Het potentieel voor buitenlandse bieren in India groeit, maar de reglementering is complex en de prijszetting scherp. Een doorgedreven en aanhoudende marketinginspanning blijft de belangrijkste factor voor succes. De importeurs zijn dan ook geen vragende partij voor speciaalbieren, amberbieren, bruine bieren, geuze, craft … omdat dit prijs-concurrentieel moeilijk ligt. Indien u deze bieren toch aan scherpe prijzen kan aanbieden en de nodige ondersteuning voor vermarkting kan voorzien, kan u deze info ook meegeven bij uw inschrijving.

Een gedetailleerde factsheet over de biermarkt in India (samenstelling, marktdrivers, prijsstructuur, exportregulering, …) kunt u onderaan deze pagina downloaden.

Hoe verloopt deze actie?

  • Na uw inschrijving, sturen wij u een vragenformulier waarop u uw bedrijfs- en productinformatie (in het Engels) dient in te vullen. Gelieve het formulier zo gedetailleerd mogelijk te willen invullen teneinde een succesvolle match te kunnen laten plaatsvinden. De behoeftes van de importeurs zijn duidelijk afgebakend en gerelateerd aan de specifieke situatie en (marktkansen voor importbieren) van de Indische markt.  
  • FIT bundelt deze aanvragen en op basis hiervan selecteren de Indische importeurs de Vlaamse brouwerijen waarmee zij een gesprek wensen. Uw inschrijving voor een ontmoeting met importeurs is dus geen garantie op een B2B-afspraak.
  • Op een later te bepalen datum (waarschijnlijk in november) kunnen de geselecteerde Vlaamse brouwerijen tijdens een individuele afspraak in Brussel hun producten voorstellen aan de Indische importeurs.
  • U betaalt enkel voor de B2B-afspraak wanneer u door één of meerdere Indische importeurs geselecteerd wordt.

Bijkomende informatie

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Karine De Vleeschouwer:
E: karine.devleeschouwer@fitagency.be
T: +32 2 504 87 26