U bent hier

Beursdeelname ‘IE Expo Guangzhou 2021’

De cleantech sector in China is één van de belangrijkste sectoren in het XIVe vijfjarenplan van de Chinese overheid. Hierdoor is de sector booming in het hele land, met opportuniteiten voor buitenlandse bedrijven. IE Expo Guangzhou is de belangrijkste beurs voor milieutechnologie in Zuid-China. Stel uw producten voor dankzij de product sample booth van Flanders Investment & Trade, in samenwerking met Cleantech Route China: onze Vlaamse Economische vertegenwoordiger en de lokale vertegenwoordigers van POM Antwerpen, Provincie Vlaams-Brabant en Provincie Oost-Vlaanderen presenteren graag in uw naam uw producten, stalen en brochures aan Chinese aankopers op onze Vlaamse stand op IE Expo.

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Wat
Beursdeelname en Product Sample Booth
Doelsector
Milieu
Doelmarkt
China
Wanneer
Van woensdag 15 september 2021 tot vrijdag 17 september 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Guangzhou, China
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

Als hét platform voor milieutechnologie in Azië, toont IE Expo al 20 jaar China's cleantech sector. IE Expo Guangzhou is al 6 jaar de belangrijkste beurs in Zuid-China voor tech-oplossingen voor bodem-, water- en luchtverontreiniging en afvalverwerking. In 2020 kende de beurs 20399 bezoekers en stelden 401 bedrijven uit 16 verschillende landen er hun producten ten toon. 

Ons aanbod:

Flanders Investment & Trade organiseert in samenwerking met Cleantech Route China voor u een ‘product sample booth (PSB)’, een laagdrempelig alternatief voor een 'klassieke' beursdeelname.

Voordelen van de PSB:

  • U vaardigt wel iemand af naar de beurs maar betaalt niet voor een individuele beursstand; in de huidige omstandigheden waarin reizen naar China niet mogelijk is, kan u uw lokale vertegenwoordiger afvaardigen. Indien u geen lokale partner heeft, zal onze Vlaamse economische vertegenwoordiger ter plaatse uw producten, stalen en brochures presenteren
  • Onze PSB is een open ruimte waar u voor een gunsttarief uw brochures, producten of stalen kunt presenteren
  • U bent duidelijk te onderscheiden van de andere Vlaamse deelnemers
  • Wij verzorgen het onthaal en richten de stand zo in dat hij ook dient als meeting point voor uw afspraken

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.