U bent hier

Beursdeelname ‘IBC - Amsterdam’

Het International Broadcasting Convention, beter bekend als het IBC, is een jaarlijkse conferentie en beurs voor professionals die zich bezighouden met het creëren, beheren en leveren van elektronische media en entertainment. Deze conferentie wordt gehouden in de Amsterdam RAI.
Reeds voor de zevende maal op rij organiseert Flanders Investment & Trade een groepsstand op IBC Amsterdam, in samenwerking met Medianet Vlaanderen.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
ICT en media en communicatie
Doelmarkt
Nederland
Wanneer
Van vrijdag 10 september 2021 tot maandag 13 september 2021
Waar
Amsterdam, Nederland
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen ?

IBC staat bekend als het internationale mekka voor (elektronische) media en entertainment. Ruim 55.000 bezoekers uit 170 landen en 1400 exposanten uit alle windstreken bezoeken deze beurs.

IBC wordt bovendien omkaderd door diverse randactiviteiten, zoals congressen en workshops waar o.m. de nieuwste sectortrends worden besproken.

Ons aanbod:

Neem deel aan onze groepstand en geniet van volgende voordelen:

  • u ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs;
  • u kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals onthaalruimte, keuken en bar;
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten;
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs.

Corona info: 

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs in september onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.  Meer info hierover vindt u op de website.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 2 maanden na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.