U bent hier

Webinar ‘Het EU-VK handelsakkoord: invoerrechten en de oorsprong van goederen’

Wegens grote interesse in dit event, is de inschrijvingslimiet bereikt.  Meld u nog aan via de wachtlijst en dan ontvangt u achteraf de opname en presentaties van het webinar.

Door het handels-en samenwerkingsakkoord tussen de EU en het VK zijn invoertarieven op het nippertje vermeden. Maar bedrijven zijn niet zomaar vrijgesteld van deze invoertarieven. Om het nultarief te bekomen, moet u aantonen dat uw goederen aan de oorsprongsregels voldoen. Kom in dit webinar te weten wat de oorsprongsregels van dit recente akkoord zijn.

Wat
Seminarie
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Donderdag 14 januari 2021
Waar
Online, we bezorgen u een link 13 januari
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met FOD Economie en Enterprise Europe Network Vlaanderen.

Onze brexit-helpdesk krijgt hier veel vragen over en om die reden organiseert FIT in samenwerking met de FOD Economie en het Enterprise Europe Network een webinar over de werking van oorsprongsregels. De sessie vindt plaats op donderdag 14 januari van 9.30 uur tot 10.30 uur. De link naar het evenement ontvangt u op woensdag 13 januari.

Eerst geven we meer uitleg over de impact van het akkoord voor bedrijven, vervolgens licht een specialist van de FOD Economie de oorsprongsregels toe. Op het einde van de sessie is er ruimte voor vragen. 

Heeft u specifieke vragen rond het thema? Stel ze ons gerust op voorhand en maak gebruik van deze optie bij uw inschrijving; dan nemen we uw vragen graag mee in het debat. Indien te bedrijfsspecifiek zullen we ze nadien rechtstreeks met u opvolgen.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Bliki Ilke:
E: ilke.bliki@fitagency.be
T: +32 2 504 88 21