U bent hier

Seminarie ‘HERHALING - Het EU-VK handelsakkoord: invoerrechten en de oorsprong van goederen’

Dit webinar is een herhaling van de sessie van 14/01 waarbij de inschrijvingslimiet bereikt was wegens grote belangstelling. 
Dezelfde inhoud en sprekers komen aan bod. Indien u deelnam aan de sessie van 14/1, heeft het geen zin om u nog een keer in te schrijven.

Door het handels-en samenwerkingsakkoord tussen de EU en het VK zijn invoertarieven op het nippertje vermeden. Maar bedrijven zijn niet zomaar vrijgesteld van deze invoertarieven. Om het nultarief te bekomen, moet u aantonen dat uw goederen aan de oorsprongsregels voldoen. Kom in dit webinar te weten wat de oorsprongsregels van dit recente akkoord zijn.

Wat
Seminarie
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Donderdag 21 januari 2021
Waar
Online, we bezorgen u een link op 20 januari
Wie kan deelnemen
Bedrijven en organisaties met een Belgisch ondernemingsnummer.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Onze brexit-helpdesk krijgt hier veel vragen over en om die reden organiseert FIT in samenwerking met de FOD Economie en het Enterprise Europe Network een webinar over de werking van oorsprongsregels. De sessie vindt plaats op donderdag 21 januari van 9.30 uur tot 10.30 uur. De link naar het evenement ontvangt u op woensdag 20 januari.

Eerst geven we meer uitleg over de impact van het akkoord voor bedrijven, vervolgens licht een specialist van de FOD Economie de oorsprongsregels toe. Op het einde van de sessie is er ruimte voor vragen. 

Heeft u specifieke vragen rond het thema? Stel ze ons gerust op voorhand en maak gebruik van deze optie bij uw inschrijving; dan nemen we uw vragen graag mee in het debat. Indien te bedrijfsspecifiek zullen we ze nadien rechtstreeks met u opvolgen.

Prijzen

  • Uw deelname is gratis

Nog vragen?

Contacteer Bliki Ilke:
E: ilke.bliki@fitagency.be
T: +32 2 504 88 21