U bent hier

Beursdeelname ‘Hannover Messe - Hannover’

UPDATE 26 maart 2020 : omwille van de situatie ivm Covid-19 hebben de organisatoren van de Hannover Messe beslist om de beurseditie 2020 volledig te annuleren. FIT zal wel opnieuw present tekenen op de volgende editie in 2021. Voor info en vragen kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke(n).

Hannover Messe is de grootste industriële vakbeurs ter wereld en is gespecialiseerd in alle deelgebieden van de industrie en technologie. Ze bereikt jaarlijks meer dan 350.000 bezoekers.  Stel u kandidaat en maak kans om met een demo aanwezig te zijn op de volgende editie van de Hannover Messe van 20 tem 24 april 2020. Er is een zeer beperkt aantal plaatsen, dus snel reageren is de boodschap!

Wat
Beursdeelname en Onthaalstand
Doelsector
Machines
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van maandag 20 april 2020 tot vrijdag 24 april 2020
Waar
Hannover, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Het hoeft geen betoog dat de Hannover Messe één van de meest toonaangevende internationale beurzen is gewijd aan de technologische industrie. Deze beurs vormt het wereldwijde platform voor Industry 4.0.

Gedurende 5 dagen presenteren meer dan 5.000 standhouders aan 200.000 bezoekers hun nieuwste technologieën en diensten waarmee ze oplossingen bieden die aansluiten bij de belangrijkste industriële trends en uitdagingen, waaronder: Industrie 4.0, Integrated Energy, Smart Materials, Predictive Maintenance, Cobots, Lightweight Construction en Digital Twin.

Flanders Investment & Trade zal, in nauwe samenwerking met een aantal partners (Agoria, VLAIO, Flanders Make, DSP Valley, Flam3D, imec …), opnieuw een Vlaamse imagostand organiseren die de sterktes van de Vlaamse maakindustrie visualiseert. Voor het invullen van de stand worden -net zoals in 2019- een aantal demo’s geselecteerd die aantrekkelijk, toonaangevend en representatief zijn voor de hoogwaardige Vlaamse technologie.

Geïnteresseerde Vlaamse bedrijven kunnen zich dan ook kandidaat stellen om aanwezig te zijn met een demo. De kandidaturen worden verzameld door FIT en de partners , waarna een jury -bestaande uit leden van de Vlaamse “taskforce” verantwoordelijk voor het opzetten van de stand (FIT, VLAIO, Agoria, Flanders Make, DSP Valley, Flam3D, imec ...) -  zal beslissen welke demo’s effectief worden weerhouden. De selectiecriteria zijn opgelijst hieronder – de deadline voor het indienen van kandidaturen is 15/11/2019.

Dien uw kandidatuur in door een e-mail te sturen aan Mevr Sara Caudron sara.caudron@fitagency.be (of contactpersoon partnerinstantie FIT)  met volgende informatie:

Naam en adres van het bedrijf
Naam contactpersoon
Korte beschrijving van de demo (graag met foto’s of tekeningen als dat kan)
Oppervlakte die de demo nodig heeft
Technische vereisten (elektriciteit (voltage en stroomsterkte), perslucht, water, WiFi, …)

Randvoorwaarden/selectiecriteria:

-Het bedrijf beschikt over een legale entiteit in Vlaanderen

De demo :

-toont een “state-of-the-art” product dat past binnen de thema’s van de beurs
-is attractief voor het aantrekken van bezoekers aan de imagostand

-De ruimte die wordt ingenomen door de demo bedraagt max 2-3 m2 (dus geen grote machines)
-Er zal gedurende de volledige duur van de beurs iemand aanwezig zijn om de demo te bedienen/toe te lichten (ook binnen het grotere verhaal omtrent de sterktes van de Vlaamse maakindustrie)
-Het gaat om een project dat tot stand kwam met financiering/steun van de Vlaamse Overheid (VLAIO, Flanders Make, …)

Ons aanbod:

-Er wordt u een gratis demoruimte op de stand aangeboden tijdens de volledige duur van de beurs (20 tem 24 april 2020)
-Uw bedrijf krijgt een specifieke vermelding op de stand (bv ikv een project dat mee tot stand kwam dankzij ondersteuning door de Vlaamse overheid) en wordt ook meegenomen in alle communicatie die rond de Vlaamse imagostand wordt uitgestuurd
-Uw bedrijf maakt mee deel uit van het “grotere verhaal” omtrent de Vlaamse maakindustrie dat FIT en de partners willen uitdragen op de beurs (NB we vragen u dan ook dit verhaal mee te kaderen tbv de bezoekers, het gaat maw NIET om een commerciële groepsstand)
-Uw bedrijf zorgt zelf voor : verplaatsing van de demo en personeel naar de Hannover Messe, transportkosten, verblijf en accommodatie van personeel ter plaatse.

Deadline kandidaturen:

Vrijdag 15 november 2019

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Sara Caudron:
E: sara.caudron@fitagency.be
T: +32 2 504 87 60