U bent hier

Groepszakenreis ‘Ghana’

Voor de vierde keer in ruim 10 jaar tijd organiseert FIT een zending naar Ghana, en we gaan voor een fysieke editie! De huidige coronaomstandigheden in Ghana laten dit toe, alsook het protocol waaraan buitenlandse reizigers zich dienen te houden. Dat laatste is momenteel niet het geval in Nigeria, waardoor we ons verplicht zien dat deel van de eerder aangekondigde zending uit te stellen naar een latere datum.

Het spreekt vanzelf dat we met twee woorden spreken: mocht de situatie m.b.t. corona en de begeleidende maatregelen drastisch veranderen in Ghana of België in de komende weken/maanden, dan kan het nog steeds zijn dat we naar een virtuele editie dienen over te schakelen.

De zending naar Ghana (Accra, Tema) gaat door van 5 tot 8 december 2021 en richt zowel op de overheid (projecten en aanbestedingen) als op de private sector (B2B).

Wat
Groepszakenreis
Doelmarkt
Ghana
Wanneer
Van zondag 5 december 2021 tot woensdag 8 december 2021
Waar
Accra, Ghana
Wie kan deelnemen
Bedrijven en organisaties met een Belgisch ondernemingsnummer.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Ghana is met zijn 30 miljoen inwoners een politiek stabiele en veilige bestemming in SSA. Het land heeft niet alleen de gezondheidssituatie onder de Corona pandemie goed onder controle weten te houden, het kwam ook met innovatieve oplossingen (snelle omschakeling van textielfaciliteiten voor de productie van mondmaskers, contact tracing apps, ...).

Het land kent normaal gezien een gemiddelde economische groei van zo’n 6,5% en zelfs het coronajaar 2020 sloot toch nog af met een positieve groei van 1,1% dankzij een ondersteuningsplan voor de bedrijven (Cares programma dat focust op agro-industrie, lichte industrie, digitalisatie en de bouwsector). De hoge internationale olie- en goudprijzen zijn een meevaller voor Ghana en kunnen de groei opnieuw naar 4,5% stuwen.

Prijzen groepszakenreis

U wenst dat voor u meetings worden georganiseerd met ministeries/overheidsagentschappen of private bedrijven:

 • € 500 voor de eerste deelnemer van uw bedrijf
 • € 250 per extra deelnemer

U organiseert uw programma zelf

 • € 300 voor de eerste deelnemer van uw bedrijf
 • € 150 per extra deelnemer

In het geval we van een fysieke naar een virtuele B2B dienen over te gaan (mocht dat het geval zijn dan heeft u het recht te annuleren)

 • € 300 per bedrijf

De deelnameprijs omvat:

 • Een bijdrage in de organisatiekosten
 • De opmaak van uw b2b-programma (valt buiten de reguliere diensten die de antenne in Accra aan FIT verleent)
 • Lokale groepstransporten
 • Deelname aan de briefings, welkomstdiner, groepsbezoeken en netwerkevenementen ter plaatse

Niet inbegrepen:

 • Individuele verplaatsingen buiten het groepsprogramma, individuele verplaatsingen voor B2B buiten het hotel (taxi's,...)
 • Vlucht heen en weer naar Ghana
 • Hotel

Verdere info over de vluchten en het hotel volgt later.

Nog vragen?

Contacteer Mattens Steve:
E: steve.mattens@fitagency.be
T: +32 2 504 87 65