U bent hier

Beursdeelname ‘GDC (Game Developers Conference) - San Francisco’

Update 24/2/2021: Gezien de onzekerheid ivm Covid-19 hadden de organisatoren van de Game Developers Conference (GDC) er eerder al voor gekozen om de editie 2021 te verdagen van maart naar eind juli. De volgende editie, die zal doorgaan 19-23 juli 2021, wordt een volledig digitaal event. Verdere updates volgen van zodra beschikbaar.

Voor de tweede maal zal FIT aanwezig zijn op de Game Developers Conference (GDC) in San Francisco, in nauwe samenwerking met AWEX, Flanders DC, de Vlaamse en Waalse sectorfederaties FLEGA en WALGA, Cronos Interactive en VAF Gamefonds.  GDC en Gamescom in Keulen zijn de twee belangrijkste professionele gamebeurzen ter wereld.  Naast de fysieke beurs zal er ook een virtueel luik zijn.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
ICT
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 19 juli 2021 tot vrijdag 23 juli 2021
Waar
Online, Verenigde Staten
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

WAAROM DEELNEMEN ?

FIT bouwt op GDC samen met AWEX een mooi landenpaviljoen centraal in de South Hall vlak naast de grote spelers uit de sector, wat gegarandeerd voor de nodige visibiliteit zal zorgen.
We voorzien op de stand Product Sample Booths met plaats voor 5 à 6-tal Vlaamse bedrijven, een meeting -en demoroom voor confidentiële meetings, keuken/storage en welcome area.

GDC kiest voor een volledige hybride editie. Naast de Expo zelf bestaat de beurs ook uit (online) conferenties en heel wat randactiviteiten.  In samenwerking met de partners worden randactiviteiten georganiseerd.  Zo krijgt de Vlaamse aanwezigheid op dit internationale forum nog meer weerklank.

ONS AANBOD:

Bij deelname hebt u recht op :

  • een eigen open demoruimte (ong 6m²) aan de buitenzijde van de stand met kleine locker, hoge tafel en 2 hoge stoelen, eigen branding, electriciteit en verlichting alsook een klein gemeenschappelijk onthaal en 1 gesloten meetingroom (via shedule in te boeken onder alle aanwezige Vlaamse bedrijven);
  • FIT zorgt voor de organisatie en de inrichting, logistiek en voorbereiding van de stand;
  • FIT voorziet frisdranken en koffie;
  • booth communicatie package met inbegrip van vermelding van uw company naam, logo, ... in de GDConf.com lijst,
  • 4 Exhibitor Staf passes voor de expo;
  • 3 Expo Plus passes : met deze pass heb je toegang tot de Expo + enkele andere activiteiten en services (ideaal voor goede contacten of klanten);
  • 1-maal recht op 25% korting voor toegang tot de conferenties (merk op dat de toegang zelf tot de Conference niet inbegrepen is in dit pakket);
  • 1 Single Session pas : met deze pass kan je 1 Conference sessie naar keuze gratis bijwonen;
  • 1 account toegang tot GDC Connect Business (= GDC online platform om op voorhand meetings vast te leggen);
  • 1 account toegang tot Meet2Match (= extern online platform om op voorhand meetings vast te leggen).

Financiële steun

Flanders Investment & Trade kan u onder bepaalde voorwaarden financiële steun verstrekken voor uw reis- en verblijfskosten.

Corona info

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.  Meer info hierover vindt u op de website.
 
Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.