U bent hier

Beursdeelname ‘GDC (Game Developers Conference) - San Francisco’

Uw gezondheid en veiligheid primeren.  Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Voor de tweede maal zal FIT aanwezig zijn op de Game Developers Conference (GDC) in San Francisco, in nauwe samenwerking met AWEX en de Vlaamse en Waalse sectorfederaties FLEGA en WALGA.
GDC is samen met gamescom in Keulen één van de belangrijkste professionele gamebeurzen ter wereld.  Alle grote spelers in het wereldsj zijn hier aanwezig.

Neem deel aan deze internationale videogame topbeurs voor een uiterst voordelige prijs !!

Wat
Beursdeelname en Product Sample Booth
Doelsector
ICT
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 21 maart 2022 tot vrijdag 25 maart 2022
Waar
San Francisco, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

FIT bouwt op GDC samen met AWEX voor het eerst een gezamenlijke BelgianGames stand centraal in de South Hall vlak naast de grote spelers uit de sector, wat gegarandeerd voor de nodige visibiliteit zal zorgen.
We voorzien op de stand Product Sample Booths met plaats voor een 6-tal Vlaamse bedrijven, een meeting -en demoroom voor confidentiële meetings, keuken/storage en welcome area.

Naast de Expo zelf bestaat de beurs ook uit een conferentie en heel wat randactiviteiten.  In samenwerking met de partners worden randactiviteiten georganiseerd.  Hier krijgt u later meer info over.  Zo krijgt de Vlaamse aanwezigheid op dit internationale forum nog meer weerklank.

Bij deelname hebt u recht op :

  • een eigen open demoruimte (ong 6m²) aan de buitenzijde van de stand met kleine locker, hoge tafel en 2 hoge stoelen, eigen branding, electriciteit en verlichting alsook een klein gemeenschappelijk onthaal en 2 gesloten meetingrooms (via shedule in te boeken onder alle aanwezige bedrijven);
  • FIT zorgt voor de organisatie en de inrichting, logistiek en voorbereiding van de stand;
  • FIT voorziet frisdranken en koffie;
  • booth communicatie package met inbegrip van vermelding van uw company naam, logo, ... in de GDConf.com lijst;
  • 5 Exhibitor Staf passes voor de expo;
  • 5 Expo passes : met deze passes heb je toegang tot de expo en enkele andere activiteiten;
  • 1 Single session pass voor een conferentie naar keuze;
  • recht op 25% korting codes voor toegang tot de conferenties;
  • 1 account toegang tot GDC Connect Business (= GDC online platform om op voorhand meetings vast te leggen);
  • 1 account toegang tot Meet2Match (= extern online platform om op voorhand meetings vast te leggen).

Financiële steun

Flanders Investment & Trade kan u onder bepaalde voorwaarden financiële steun verstrekken voor uw reis- en verblijfskosten.

Corona info

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde “corona Exit-plan” (en meer specifiek het ‘Reboot your Export’-pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijke marketingtool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het postcoronatijdperk. Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs (enkel voor kmo’s), die reeds automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 2 maanden na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Huysentruyt Jan:
E: jan.huysentruyt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 06