U bent hier

Beursdeelname ‘GDC (Game Developers Conference) - San Francisco’

Update 17 maart 2020 : Vanwege Covid-19 besloten de organisatoren van de Game Developers Conference (GDC) in San Francisco om de beurs te verdagen naar de zomer (4-6 augustus 2020), maar gezien de minder geschikte timing werd de Belgische deelname volledig geannuleerd. In 2021 zullen FIT en de partners echter opnieuw van de partij zijn.

Voor de tweede maal zal FIT aanwezig zijn op de Game Developers Conference (GDC) in San Francisco, in nauwe samenwerking met AWEX, Flanders DC, de Vlaamse en Waalse sectorfederaties FLEGA en WALGA, Cronos Interactive en VAF Gamefonds.  GDC is samen met gamescom in Keulen één van de belangrijkste professionele gamebeurzen ter wereld.

Wat
Beursdeelname, Onthaalstand en Product Sample Booth
Doelsector
ICT
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 16 maart 2020 tot vrijdag 20 maart 2020
Waar
San Francisco, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

FIT bouwt op GDC samen met AWEX een mooi landenpaviljoen centraal in de South Hall vlak naast de grote spelers uit de sector, wat gegarandeerd voor de nodige visibiliteit zal zorgen.
We voorzien op de stand Product Sample Booths met plaats voor 5 à 6-tal Vlaamse bedrijven, een meeting -en demoroom voor confidentiële meetings, keuken/storage en welcome area.

Naast de Expo zelf (18-20 maart 2020) bestaat de beurs ook uit een conferentie (16-20 maart 2020) en heel wat randactiviteiten.  In samenwerking met de partners worden randactiviteiten georganiseerd zoals het Courage XL showcase event.  Zo krijgt de Vlaamse aanwezigheid op dit internationale forum nog meer weerklank.

Bij deelname hebt u recht op :

  • een eigen open demoruimte (ong 6m²) aan de buitenzijde van de stand met kleine locker, hoge tafel en 2 hoge stoelen, eigen branding, electriciteit en verlichting alsook een klein gemeenschappelijk onthaal en 1 gesloten meetingroom (via shedule in te boeken onder alle aanwezige Vlaamse bedrijven);
  • FIT zorgt voor de organisatie en de inrichting, logistiek en voorbereiding van de stand;
  • FIT voorziet frisdranken en koffie;
  • booth communicatie package met inbegrip van vermelding van uw company naam, logo, ... in de GDConf.com lijst,
  • 4 Exhibitor Staf passes voor de expo;
  • 3 Expo Plus passes : met deze pass heb je toegang tot de Expo + enkele andere activiteiten en services (ideaal voor goede contacten of klanten);
  • 1-maal recht op 25% korting voor toegang tot de conferenties (merk op dat de toegang zelf tot de Conference niet inbegrepen is in dit pakket);
  • 1 Single Session pas : met deze pass kan je 1 Conference sessie naar keuze gratis bijwonen;
  • 1 account toegang tot GDC Connect Business (= GDC online platform om op voorhand meetings vast te leggen);
  • 1 account toegang tot Meet2Match (= extern online platform om op voorhand meetings vast te leggen).

Financiële steun

Flanders Investment & Trade kan u onder bepaalde voorwaarden financiële steun verstrekken voor uw reis- en verblijfskosten.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Jan Huysentruyt:
E: jan.huysentruyt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 06