U bent hier

Beursdeelname ‘Frankfurter Buchmesse - Frankfurt’

De Frankfurter Buchmesse is de grootste professionele boekenbeurs ter wereld.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Vrije tijd en sport
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van woensdag 20 oktober 2021 tot zondag 24 oktober 2021
Waar
Frankfurt, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Samen met Literatuur Vlaanderen organiseert Flanders Investment & Trade een groepsstand voor Vlaamse bedrijven op de Frankfurter Buchmesse.

Op de Frankfurter Buchmesse komt u alles te weten over auteursrechten en licenties en het is de ideale ontmoetingsplaats om in contact te komen met decision makers uit de uitgeverswereld en de creatieve en technologische industrieën.

Alle mogelijke uitgevers zijn op de beurs aanwezig, gaande van boeken voor volwassenen, over kinderboeken, religieuze werken, reisgidsen tot kunstboeken.

Kortom, dé uitgelezen kans om uw bedrijf en product in the picture te zetten.

Uw gezondheid en veiligheid primeren.  Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Ons aanbod:

Neem deel aan onze groepsstand en geniet van volgende voordelen: 

u ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs
FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten
u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs
u kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals keuken en onthaalruimte

Corona info : 

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van de Frankfurter Buchmesse alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De beursorganisator volgt de situatie op de voet en zal ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.  Meer info hierover vindt u op de website.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT, en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u, overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Vleminckx Kurt:
E: kurt.vleminckx@fitagency.be
T: +32 2 504 88 03