U bent hier

B2B Matchmaking ‘Forum de Dakar’

Van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 juni vindt in Dakar het “Forum de Dakar” plaats, met als thema “Vivre en ville en 2030: investir, innover, inclure”.

Wat
B2B Matchmaking
Doelmarkt
Senegal
Wanneer
Van dinsdag 22 juni 2021 tot donderdag 24 juni 2021
Waar
Dakar, Senegal
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Als vervolg op het webinar en de b2b-matchmaking over Senegal die werden georganiseerd door hub.brussels, AWEX en Flanders Investment & Trade van 25 tot en met 27 mei, raden we u aan om in te schrijven voor de tweede editie van het “Forum de Dakar”, dat wordt gehouden van 22 tot 24 juni in Dakar, georganiseerd door PHRENOS, met medewerking van Youssou Ndour en Ivan Korsak, economisch en commercieel adviseur.

Het Forum biedt een platform voor ontmoetingen en uitwisselingen tussen Senegal en België waar partners projecten kunnen bespreken. Een deelname kan zowel fysiek of virtueel. 

Flanders Investment & Trade, AWEX en hub.brussels kunnen de deelnamekosten voor een fysieke deelname op zich nemen voor de eerste 30 bedrijven die zich inschrijven, op basis van het first come, first served principe.

Meer informatie over het programma en de deelnamevoorwaarden kunt u hier terugvinden.  

Inschrijvingen 

  • Om u in te schrijven voor de fysieke deelname en in aanmerking te komen voor een gratis toegangsticket, kunt u een mail sturen naar de economisch en commercieel adviseur ter plaatse, de heer Ivan Korsak: ikorsak@hub.brussels
  • Om u in te schrijven onder een andere vorm van deelname, kunt u zich hier registreren of door op de knop "ik wil deelnemen" te klikken. 

Nog vragen?

Contacteer Van den Heuvel Arianne:
E: arianne.vandenheuvel@fitagency.be
T: +32 2 504 88 40