U bent hier

Beursdeelname ‘Foodexpo - Athene’

FOOD EXPO is dé belangrijkste voedsel- en drankenbeurs in Zuidoost-Europa.

FIT Athene organiseert een groepsstand op de volgende editie van FOOD EXPO, die zal plaatsvinden van 29 mei tot 1 juni 2021 (nieuwe data!) in Athene. De beurs zal , gezien de coronacrisis, doorgaan in een hybride formaat. Verdere inlichtingen volgen zodra beschilkbaar. 

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Griekenland
Wanneer
Van zaterdag 29 mei 2021 tot dinsdag 1 juni 2021
Waar
Athene, Griekenland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

FOOD EXPO is een ontmoetingsplaats voor meer dan 75.000 professionals uit de georganiseerde detailhandel, de groothandel en de foodservicebranche. Deelname aan onze groepsstand is een uitgelezen kans om de Griekse markt te verkennen of uw contacten aldaar te verstevigen of uit te breiden.

Het aantal beschikbare plaatsen op de stand is beperkt en de selectie zal gebeuren met volgorde van inschrijving.

Ons aanbod

Neem deel aan onze groepsstand en geniet van volgende voordelen: 

  • U ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs,
  • FIT zorgt voor de organisatie en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten,
  • U kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs.

Corona info: 

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van FOOD EXPO alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De beursorganisator volgt de situatie op de voet en zal ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.  Meer info hierover vindt u op de website.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT, en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event). Daarnaast heeft u, overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.