U bent hier

Beursdeelname ‘Foodex - Tokio’

Foodex is de grootste en meest gerespecteerde internationale voedingsbeurs van Azië, met meer dan 73.000 bezoekers in 2023. Editie 2024 belooft alweer een topeditie te worden met aankopers uit Korea, Taiwan, Hong Kong en Zuidoost-Azië. 

Stel uw producten voor op de groepsstand van Flanders Investment & Trade.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Japan
Wanneer
Van dinsdag 5 maart 2024 tot vrijdag 8 maart 2024
Waar
Tokyo, Japan
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen? 

De FIT-groepsstand biedt u een unieke en professionele stand met uitstekende mogelijkheden om uw producten tentoon te stellen en gasten te ontvangen.  


BELANGRIJK EN NIEUW IN 2024!

Vanaf 2024 willen wij op onze groepsstanden extra aandacht besteden aan nieuwe deelnemers. Voor hen zullen op Foodex 2024 een aantal plaatsen vrijgehouden worden. 
Onder nieuwkomers verstaan wij Vlaamse bedrijven (kmo’s) die voor het eerst deelnemen of niet deelgenomen hebben aan de vijf laatste edities van deze beurs. Zij kunnen bij hun eerste deelname genieten van een voordeeltarief
Als bij het afsluiten van de inschrijvingen blijkt dat de voorbehouden plaatsen niet volledig worden ingevuld, zullen deze alsnog worden vrijgegeven t.b.v. andere gegadigden. 
Opgelet ! De toewijzing van de standlocaties gebeurt i.f.v. de chronologische volgorde van de inschrijvingen per bedrijfscategorie (nieuwkomers vs. andere bedrijven). In dat verband verwijzen wij u graag ook naar de vernieuwde deelnemingsvoorwaarden.

Prijzen nieuwkomers (kmo): speciaal voordeeltarief:
     • Hoekstand: € 655/m² (minimaal 9m²)
     • Rijstand: € 625/m² (minimaal 6m²)

Ons aanbod:

Presenteer uw producten op onze Vlaamse groepsstand en geniet van de volgende voordelen:

  • U ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs.
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100%   concentreren op het leggen van zakencontacten en het afsluiten  van nieuwe contracten.
  • U kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen van en gedurende de beurs.
  • U kunt gratis gebruik maken van de gemeenschappelijke faciliteiten die door FIT terbeschikking gesteld worden.
  • Opgelet: minimum standoppervlakte voor een hoekstand is 9 m² en voor een rijstand 6 m²!

Extra opportuniteit: ‘b2b-programma: aankopers Osaka/Kansai-regio’:

De Kansai-regio rond Osaka is een zéér belangrijke economische regio. Zo organiseert de stad bijvoordeeld de wereldexpo in 2025, waarop 28,2 miljoen bezoekers verwacht worden in zes maanden. Aankopers uit deze regio zijn jammer genoeg ondervertegenwoordigd (4% van de bezoekers ) op Foodex.
Daarom wil FIT Tokio extra aandacht besteden aan deze regio door het opstellen van b2b-programma’s om u te connecteren met aankopers uit hun netwerk. De afspraken zullen, aansluitend op Foodex, doorgaan op maandag 11 en dinsdag 12 maart 2024. 
 
Wil u genieten van deze gratis opportuniteit?
Vul dan op uw inschrijvingsformulier ‘ja’ in op de vraag ‘Wenst u in te tekenen op het b2b-luik Osaka/Kansai?’ 

Prijzen

Voor kmo's*: Voor grotere ondernemingen:
Prijs Hoekstand (per m²)€ 705€ 745
Prijs Rijstand (per m²)€ 675€ 715

(*) Volgens de Europese basisdefinitie is een 'kmo' een onderneming die maximaal 250 werknemers in dienst heeft en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro of een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro realiseert.