U bent hier

Beursdeelname ‘Food & Hotel China - Shanghai’

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19.

Food & Hotel China (FHC) is de grootste vakbeurs voor voeding en dranken in China. Alle takken uit de voedselindustrie komen hier samen en het brengt u direct in contact met Aziatische/Chinese importeurs en distributeurs.

Wat
Beursdeelname, Onthaalstand en Product Sample Booth
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
China
Wanneer
Van dinsdag 9 november 2021 tot donderdag 11 november 2021
Waar
Shanghai, China
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

 • FHC is één van de meest toonaangevende beurzen in de sector.
 • Het is een jaarlijkse beurs voor alles wat met voeding te maken heeft. In 2020 verwelkomde deze fysieke beurs 2500 expoxanten en meer dan 127.000 bezoekers.  
 • Het vormt de toegangspoort tot China.
 • Er is een grote vraag naar Europese dranken en voedingsmiddelen.
 • Deelnemen aan FHC is een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen, de markt te verkennen en uw bestaande contacten te verstevigen.

Ons aanbod:

FIT zal aanwezig zijn met een product sample booth (PSB) en met een onthaalstand. 

 -Product sample booth:         

 • Een PSB is een laagdrempelig alternatief voor een 'klassieke' beursdeelname. Het betreft een open ruimte die u deelt met andere bedrijven. Op deze manier kan u tegen een voordelig tarief uw brochures, producten en stalen presenteren.
 • De huidige omstandigheden maken het afreizen naar China onmogelijk. Voor deelname aan deze PSB dient u een lokale vertegenwoordiger af te vaardigen.
 • Wij verzorgen het onthaal en richten de stand in.
 • U betaalt € 500 (kmo) of € 1000 (niet-kmo) als bijdrage in de organisatiekosten.

 -Onthaalstand:

 • FIT voorziet kosteloos een centraal onthaalpunt dat kan benut worden als zelfstandig meeting point en als info/cataloogstand.
 • U hoeft zelf niet af te reizen, FIT Shanghai vertegenwoordigt u graag.
 • Wij behartigen uw belangen aan de hand van de ons toegestuurde promomateriaal (flyers, catalogi, posters, etc.). Details i.v.m. de verzending volgen later.
 • Wij bezorgen u achteraf de feedback.

Corona info:

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde "corona Exit-plan" (en meer specifiek het 'Reboot your Export'-pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijke marketingtool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het postcoronatijdperk . Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs (enkel voor kmo's), die automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.

Gezien de huidige onzekerheid die wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT, en specifieke op de tijdelijke mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het evenement). Daarnaast heeft u, overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Man Ka Yee:
E: kayee.man@fitagency.be
T: +32 2 504 87 88