U bent hier

Beursdeelname ‘Food & Hotel Asia - Singapore’

Wenst u er volgend jaar (opnieuw) bij te zijn op Food and Hotel Asia (Food and Beverage) in Singapore, de belangrijkste internationale vakbeurs voor de voedingsindustrie in Zuidoost-Azië ? Lees dan aandachtig deze uitnodiging !

Ook in 2024 organiseert Flanders Investment & Trade een groepsstand op deze vakbeurs, waarbij doelbewust wordt gekozen voor een nieuwe aanpak.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
India, Myanmar, Vietnam, Indonesië...
Wanneer
Van dinsdag 23 april 2024 tot vrijdag 26 april 2024
Waar
Singapore, Singapore
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen ?

Sinds vele jaren organiseert FIT een groepsstand op Food and Hotel Asia, dé belangrijkste vakbeurs wereldwijd voor fijne voedingswaren. Het Vlaamse paviljoen behoort intussen tot de grootste op de beurs.

Op de editie 2023 (de eerste jaarlijkse editie) verwelkomde de beurs 1500 exposanten uit 50 + landen en ca 50.221 professionele bezoekers uit liefst 50+ landen. De 68 verschillende landenpaviljoenen onderstrepen nogmaals het internationale belang van deze beurs. 

Ook de interesse bij het Vlaamse bedrijfsleven blijft groot. Om voldoende kansen te bieden aan nieuwkomers, kiest FIT vanaf 2024 resoluut voor een nieuwe aanpak.

BELANGRIJK EN NIEUW IN 2024 !

Vanaf 2024 willen wij op onze groepsstanden extra aandacht besteden aan nieuwe deelnemers. Voor hen zullen op Food and Hotel Asia 2024 een aantal plaatsen vrijgehouden worden.

Onder nieuwkomers verstaan wij Vlaamse bedrijven (KMO’s) die voor het eerst deelnemen of niet deelgenomen hebben aan de vijf laatste edities van deze beurs. Zij kunnen bij hun eerste deelname genieten van een voordeeltarief.

Als bij het afsluiten van de inschrijvingen blijkt dat de voorbehouden plaatsen niet volledig worden ingevuld, zullen deze alsnog worden vrijgegeven t.b.v. andere gegadigden.

Opgelet ! De toewijzing van de standlocaties gebeurt i.f.v. de chronologische volgorde van de inschrijvingen per bedrijfscategorie (nieuwkomers vs. andere bedrijven). In dat verband verwijzen wij u graag ook naar de vernieuwde deelnemingsvoorwaarden.

Wat bieden wij u ?

Presenteer uw producten op onze Vlaamse groepsstand en geniet van de volgende voordelen:

  • onze economische vertegenwoordiger in Singapore en onze kantoren betrokken bij de uitnodigingsacties geven u advies op maat.
  • u ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs.
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% concentreren op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten.
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen van en gedurende de beurs.
  • u geniet van 6 acties voor de prijs van 1, wij voorzien een uitnodiging van aankopers uit volgende landen, vooraf gescreend en begeleid door onze lokale kantoren: Australië, Maleisië, Indonesië, Myanmar, Vietnam, Thailand en India.; 
  • u kunt gratis gebruik maken van de gemeenschappelijke faciliteiten die door FIT ter beschikking gesteld worden.

Opgelet! De online aanmeldingen gaan open op vrijdag 22 september om 11u. De vraag overtreft elk jaar het aanbod, snel zijn is de boodschap. Zet deze datum nu al in uw agenda zodat u erbij kan zijn.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer De Smedt Wendy:
E: wendy.desmedt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 73