U bent hier

Beursdeelname ‘Food & Hotel Asia - Singapore’

Update 30 maart 2020 : Omwille van de recente uitbraak van het nieuwe coronavirus en de verhoging van het risico in Singapore (code oranje), hebben de organisatoren van Food&Hotel Asia - Singapore (f&b gedeelte) besloten om de beurs uit te stellen naar 2-5 maart 2021. Voor verdere info kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke(n) van FIT.

Food & Hotel Asia is uitgegroeid tot de belangrijkste internationale vakbeurs voor de voedingsindustrie in het Zuidoost-Azië.

Deelnemen aan Food & Hotel Asia is een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen, de markt te verkennen en uw bestaande contacten te verstevigen.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Singapore
Wanneer
Van dinsdag 2 maart 2021 tot vrijdag 5 maart 2021
Waar
Singapore, Singapore
Organisatie
Flanders Investment & Trade

 

Waarom deelnemen?

Neem deel aan onze groepsstand en geniet van de volgende voordelen:

  • Ontvang uw prospecten op een mooie stand met een prestigieuze uitstraling.
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten.
  • U kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs.
  • U kan gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals onthaalruimte en keuken.

    Opgelet ! De aanmeldingen voor deze actie zullen op DONDERDAG 17 OKTOBER omstreeks 10u worden opgestart. Zorg ervoor dat de gegevens in uw online profiel (myFIT) correct zijn ingevuld zodat u geen technische) problemen ondervindt bij de aanmelding tot deelname. De aanmeldingen worden afgesloten zodra de stand is volzet.
    Belangrijk ! De definitieve toewijzing van het indiviudele aantal m² en de bijhorende standlocatie binnen de groepsstand wordt bepaald op basis van 'first come first served'. Aanmelden kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Vermits de vraag groter is dan de beschikbare ruimte kan u max voor 9 m² (minder kan zeker) aanmelden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Frank Baeyens:
E: frank.baeyens@fitagency.be
T: +32 2 504 88 49