U bent hier

Beursdeelname ‘Farnborough Airshow - Farnborough’

UPDATE 20 maart 2020 : omwille van Covid-19 hebben de organisatoren van de Farnborough Airshow besloten om de editie 2020 te annuleren. De volgende editie gaat pas door in 2022. Wel vindt er dit jaar nog een digitaal event plaats (FIA Connect 2020). Voor meer informatie kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke(n) van FIT.

Farnborough is traditioneel iets meer gericht op de Angelsaksische wereld (Britse en Amerikaanse markt) dan zijn tegenhanger in Parijs (le Bourget), maar blijft een tweejaarlijkse hoogmis voor de sector, waar nieuwe trends worden gelanceerd en miljardendeals worden bezegeld.  Een must dus voor Vlaamse aeronauticabedrijven die internationaal actief zijn. 

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Lucht- en ruimtevaart
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van maandag 20 juli 2020 tot vrijdag 24 juli 2020
Waar
Farnborough, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

Traditiegetrouw zullen FIT, FLAG, AWEX en SKYWIN in 2020 opnieuw de handen in elkaar slaan voor de organisatie van een 'Belgian Aerospace' groepsstand op de Farnborough International Airshow in het Verenigd Koninkrijk. De volgende editie van deze wereldbeurs gaat door van 20 tot 24 juli 2020 (dit keer zijn er geen 'public days' tijdens het weekend !).

Voordelen van deelname via onze groepsstand

  • de prominente ligging en uitstraling van het “Belgian Aerospace” paviljoen
  • Flanders Investment & Trade neemt de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand geheel op zich
  • de formaliteiten voor u als deelnemer worden tot een minimum beperkt
  • u kunt rekenen op assistentie tijdens de voorbereiding en op begeleiding gedurende de beurs zelf
  • De stand is voorzien van een aantal collectieve faciliteiten zoals onthaal, keuken, bureau en lounge

Opgelet ! De aanmeldingen voor deze actie zullen op DONDERDAG 16 JANUARI omstreeks 10u worden opgestart. Zorg ervoor dat de gegevens in uw online profiel (myFIT) correct zijn ingevuld zodat u geen (technische) problemen ondervindt bij de aanmelding tot deelname. De aanmeldingen worden afgesloten zodra de stand is volzet.
Belangrijk ! De definitieve toewijzing van het indiviudele aantal m² en de bijhorende standlocatie binnen de groepsstand wordt bepaald op basis van 'first come first served'. Aanmelden kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Frank Baeyens:
E: frank.baeyens@fitagency.be
T: +32 2 504 88 49