U bent hier

Seminarie ‘Exporteren naar de VS’

De veranderingen in het handelsbeleid van de Verenigde Staten brengen heel wat vragen met zich mee voor Vlaamse ondernemers. Maar wat betekent dit concreet voor u? Op 14 oktober 2019 vanaf 9.00 organiseert FIT een seminarie rond het Amerikaanse handelsbeleid in het Herman Teirlinckgebouw in Brussel. 

Wat
Seminarie
Doelsector
Alle sectoren
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Maandag 14 oktober 2019
Waar
Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Op 14 oktober in de voormiddag zullen zowel handelsexperts als Vlaamse bedrijven die reeds actief zijn op de Amerikaanse markt, een overzicht geven van de huidige stand van zaken, hun ervaringen met u delen en uitleggen waarom Amerika nog steeds een zeer interessante markt is om te ontdekken. 

Het doel van deze sessie is om een beeld te scheppen van de moeilijkheden en onzekerheden die momenteel spelen rond het exporteren naar de VS.  Zo kunnen Vlaamse ondernemingen zich voorbereiden op potentiële veranderingen binnen het handelsbeleid en om hier zo optimaal mogelijk op in te spelen. 

Tijdens de lunch kan u netwerken met de sprekers en de deelnemers van het seminarie.

In de namiddag kan aangesloten worden op een sessie van Fevia Vlaanderen. Dit is voornamelijk interessant voor Vlaamse ondernemingen die voeding en/of dranken wensen te exporteren naar de VS. Wie vragen heeft over de kenmerkende reglementering of over de Amerikaanse voedingsmarkt in het algemeen krijgt hierop een antwoord van professionals uit het zakenleven.
Inschrijven voor het Fevia Vlaanderen-gedeelte kan via deze link

Bijkomende informatie

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Ewa Bulthez:
E: ewa.bulthez@fitagency.be
T: +32 2 504 87 70