U bent hier

Webinar ‘EU-procurement: zakelijke mogelijkheden en het TED-platform’

Dagelijks kopen heel wat Europese Instellingen en overheden een grote variëteit goederen en diensten aan. Bovendien worden door hen allerlei werken uitbesteed aan de private sector. Het kan gaan om aankopen voor eigen beheer, maar evengoed om aanbestedingen i.h.k.v. projecten die al dan niet met Europese fondsen gefinancierd worden.

Dit webinar heeft dan ook tot doel om u wegwijs te maken in de zakelijke mogelijkheden die deze markt u als KMO kunnen bieden.

Wat
Seminarie
Wanneer
Donderdag 10 december 2020
Waar
Online, we bezorgen u een link na inschrijving
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met AWEX en HUB Brussel.

Tijdens dit webinar krijgt u een overzicht van hoe u zaken kan doen met oa de Europese instellingen (in Brussel én elders wereldwijd) en een algemene toelichting over de online instrumenten Tender Electronic Daily (TED) en E-tendering. Dit alles wordt gevolgd door een praktische toelichting van de zoekmogeliijkheden in TED, met enkele praktische voorbeelden. Verder wordt het specifieke portaal van de Europese Commissie (Funding & Tender Opportunities Portal) onder de loep genomen.

Op deze wijze komt u meer te weten over:

  • Alle beschikbare tools, het type aanbestedingen dat gepubliceerd wordt, hoe u dient te registeren (en waarom?), CPV codes (codering van producten en diensten) en het profiel van de aankopende diensten;
  • Hoe u EU tenders eenvoudig kan volgen en hoe u de database gericht en efficiënt kan gebruiken.

Uiteraard krijgt u nog heel wat tips en een lijstje van do’s and don’ts.

Tenslotte zal er voldoende tijd voorzien worden om vragen te stellen aan de spreekster, Mevr. Cecilia Charlier van het Publicatiebureau van de Europese Unie.

De infosessie zal zo'n 1,5 u duren en heeft plaats op donderdag 10/12 om 9u30, Belgische tijd. U kan inschrijven tem 7/12. Enkele dagen voor het webinar krijgt u de link naar de Zoom meeting doorgestuurd. 

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Geys Arnout:
E: arnout.geys@fitagency.be
T: +32 2 504 87 96