U bent hier

Beursdeelname ‘Enlit - Milaan’

Enlit Europe, de voormalige European Utility Week en POWERGEN Europe, is dé ontmoetingsplaats voor alles wat te maken heeft met slimme energie.

Wat
Beursdeelname, Groepsstand en Product Sample Booth
Doelsector
Energie
Doelmarkt
Italië
Wanneer
Van dinsdag 30 november 2021 tot donderdag 2 december 2021
Waar
Milaan, Italië
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Slimme energie is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Op Enlit Europe gaat men op zoek naar de allerlaatste oplossingen voor duurzame energieën.
Investeren in slimme energie is investeren in onze toekomst.

In samenwerking met Flux 50 organiseert Flanders Investment & Trade een groepsstand (inclusief Product Sample Booth) op Enlit Europe. Via onze groepsstand/PSB kan men ook deelnemen aan de conferenties.

Ons aanbod

Neem deel aan onze groepsstand/PSB en geniet van volgende voordelen: 

Groepsstand

  • u ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs
  • u kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals keuken en onthaalruimte

PSB (product sample booth)

  • u vaardigt voor een beperkt bedrag iemand af die er uw brochures, producten of stalen presenteert;
  • wij verzorgen het onthaal en richten de stand in

Corona info

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van Enlit Europe alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De beursorganisator volgt de situatie op de voet en zal ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.  Meer info hierover vindt u op de website.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Caudron Sara:
E: sara.caudron@fitagency.be
T: +32 2 504 87 60