U bent hier

Beursdeelname ‘Enlit 2020 - Milaan’

Update 2 juni 2020 : Vanwege Covid-19 werd besloten om de vakbeurs 'Enlit' (voorheen de "European Utility Week") dit jaar te annuleren. Er vindt wel nog een digitaal event plaats. Wie interesse heeft hiervoor, kan contact opnemen met Flux50. De volgende fysieke editie van deze beurs zal doorgaan van 30 november tot 2 december 2021 in Milaan. Voor meer info in dat verband kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT.

Enlit, voorheen bekend als de "European Utility Week" , maakt deel uit van een reeks wereldwijde evenementen die energieprofessionals samenbrengen om te leren, te netwerken, samen te werken en expertise en informatie te delen. Dit jaar vindt enkel een digitaal event plaats. 

Wat
Beursdeelname, Product Sample Booth en Groepsstand
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
Italië
Wanneer
Van dinsdag 27 oktober 2020 tot donderdag 29 oktober 2020
Waar
Milaan, Italië
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Flux50.

ENLIT biedt een omgeving waarin alle belangrijke spelers in het slimme energie-ecosysteem samenkomen en de Europese strategie bespreken om een ​​soepele overgang naar een koolstofarme energievoorziening te realiseren. Het evenement is een jaarlijkse ontmoetingsplaats om strategieën te bespreken en zaken te doen om de efficiëntie bij het behalen van de duurzame ontwikkelingsdoelen te vergroten.

 

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Sara Caudron:
E: sara.caudron@fitagency.be
T: +32 2 504 87 60