U bent hier

Beursdeelname ‘EnergyWeek - Vaasa’

Gebeten door het thema 'Energie'? Flanders Investment & Trade tekent present op de ‘EnergyWeek’ in Vaasa (Finland). Dit event brengt energie-experten van over de hele wereld bij elkaar om informatie te delen, het laatste nieuws en de meest interessante cases te ontdekken.

EnergyWeek richt zich op categorieën van producten en diensten zoals duurzame energie, slimme energie, gasenergie en energieopslag.

Interessante onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder meer digitalisering, batterijen en opslag, circulaire economie, toekomstige slimme steden, energieregulering, bedrijfsleven en innovatie.

Wat
Beursdeelname en Onthaalstand
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
Finland
Wanneer
Van maandag 21 maart 2022 tot vrijdag 25 maart 2022
Waar
Vaasa, Finland
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

  • FIT is aanwezig op EnergyWeek met een fysieke onthaalstand.
  • U kunt gratis uw producten/diensten voorstellen a.d.h.v. catalogi.

Ons aanbod:

  • Op 24 maart voorziet FIT kosteloos een centraal onthaalpunt dat benut kan worden als zelfstandig meeting point en als cataloogstand.
  • U hoeft zelf niet af te reizen, FIT Helsinki vertegenwoordigt u graag.
  • Wij behartigen uw belangen aan de hand van de door u toegestuurde catalogi (details i.v.m. de verzending volgen later).
  • Wij bezorgen u achteraf de feedback. 

Groepszakenreis 'EnergyWeek'

Flanders Investment & Trade organiseert van dinsdag 22 maart tot vrijdag 25 maart 2022 een groepszakenreis naar de EnergyWeek 2022 in Vaasa en biedt u de mogelijkheid om te ontdekken wat de bloeiende energiemarkt in Scandinavië te bieden heeft. De zakenreis is interessant voor bedrijven die toeleveren aan of actief zijn in hernieuwbare energie, smart energy, energie uit gas en energieopslag, en op zoek willen gaan naar nieuwe partners inzake verkoop of samenwerking

Prijzen

  • Uw deelname is gratis

Nog vragen?

Contacteer Sevango Tshirli:
E: tshirli.sevango@fitagency.be

Schrijf u ook in voor

U bent actief in de sectoren hernieuwbare energie, smart energy, energie uit gas en energieopslag? Neem deel aan onze groepszakenreis naar Vaasa en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Doelsector
Energie
Doelmarkt
Finland
Wanneer
Van dinsdag 22 maart 2022 tot vrijdag 25 maart 2022
Waar
Vaasa, Finland
Organisatie
Flanders Investment & Trade