U bent hier

B2B Matchmaking ‘EACP Virtual B2B - Aerospace applications & technologies’

Van 8 tot 10 juni wordt het “EACP Virtual B2B - Aerospace Application & Technologies matchmaking event” georganiseerd. Schrijf u in en leg op een eenvoudige manier contacten met bedrijven uit de lucht- en ruimtevaartsector uit andere Europese landen.

Wat
B2B Matchmaking
Doelsector
Lucht- en ruimtevaart
Wanneer
Van dinsdag 8 juni 2021 tot donderdag 10 juni 2021
Waar
Online
Wie kan deelnemen
Bedrijven en organisaties met een Belgisch ondernemingsnummer.
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Agoria-FLAG (Flemish Aerospace Group) .

Dit event wordt georganiseerd door de Europese cluster EACP (“European Aerospace Cluster Partnership”) en het Enterprise Europe Network. Agoria-FLAG (Flemish Aerospace Group) maakt deel uit van deze Europese cluster en is samen met FIT en het Enterprise Europe Network Vlaanderen het aanspreekpunt voor Vlaamse bedrijven.

Het event biedt de mogelijkheid om contacten te leggen voor internationale samenwerking in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Indien uw bedrijf actief is of interesse heeft in één van de volgende onderwerpen, dan kan deelname aan deze matchmaking interessant zijn:

  • Components
  • Materials
  • New mobility
  • Disrupting propulsion
  • New Space
  • Advanced Manufacturing
  • Cutting edge Services
  • Digitalisation & Industry 4.0
  • MRO – Maintenance, Repair & Overhaul
  • RPAS – Remotely Piloted Aircraft System

Op 8 juni wordt gestart met een korte conferentie waarin opportuniteiten voor kmo’s aan bod komen. Daarna kan u tot 10 juni op een virtuele manier contacten leggen met andere bedrijven of instellingen. Bedrijven die producten of diensten aanbieden kunnen partners vinden om innovatieve oplossingen te bespreken en om nieuwe klanten te vinden. Investeerders kunnen innovatieve bedrijven ontdekken. 

Deelnemers worden uitgenodigd om zich gratis te registreren en een profiel in te dienen waarin beschreven wordt wat ze kunnen aanbieden of zoeken. Alle profielen zullen worden geëvalueerd en gepubliceerd op de website van het event. Inschrijven is eenvoudig en de procedure wordt uitgelegd op deze pagina.

Agoria-FLAG is een Vlaamse innovatieve bedrijfsgroep voor ondernemingen die actief zijn, of actief willen zijn in de luchtvaart maakindustrie.  Agoria-FLAG ondersteunt de ontwikkeling van de luchtvaart maakindustrie en de aanverwante technologieën, verhoogt de zichtbaarheid van de Vlaamse luchtvaart industrie wereldwijd en streeft ernaar om voor Vlaanderen een groter marktaandeel te verwerven. Agoria-FLAG behartigt de belangen van haar leden op politiek niveau, vergemakkelijkt het netwerken tussen de leden, ontwikkelt zakelijke kansen door het bijwonen en organiseren van belangrijke zakelijke evenementen en streeft naar een goed functionerend triple-helix structuur. Voor meer informatie contacteer luc.stultjens@agoria.be .

Het Enterprise Europe Network is een project dat wordt gesteund door de Europese Commissie en biedt bedrijven doorgedreven ondersteuning bij internationaal ondernemen. Het netwerk verenigt meer dan 600 partnerorganisaties in meer dan 60 landen, met 3.000 ervaren medewerkers. Flanders Investment & Trade (FIT) en het Agentschap Innoveren & Ondernemen vormen de Vlaamse schakel in het Enterprise Europe Network. FIT geeft actieve ondersteuning aan heel wat van de internationale b2b-ontmoetingsdagen.

Nog vragen?

Contacteer Bliki Ilke:
E: ilke.bliki@fitagency.be
T: +32 2 504 88 21