U bent hier

Webinar ‘E-commerce in the USA | Legal & Tax Tips, Q&A’

In dit tweede webinar over e-commerce in de VS gaan we dieper in op de juridische en fiscale aspecten ervan. Stel uw vragen aan experts ter zake.

Wat
Seminarie
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Donderdag 3 december 2020
Waar
Online, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

E-commerce zit in de lift

De Verenigde Staten zijn na China de belangrijkste e-commercemarkt ter wereld en online shopping is er helemaal ingeburgerd. De coronaviruspandemie gaf e-commerce nog meer de wind in de zeilen. Van elke vijf dollar werd afgelopen kwartaal in de VS meer dan 1 dollar uitgegeven via e-commerce.

Stel uw vraag aan de experts

In dit tweede webinar over e-commerce in de VS gaan we dieper in op de juridische en fiscale aspecten ervan. Bij inschrijving kan u ons uw vragen bezorgen.

Volgende experts staan klaar om u tijdens het webinar een antwoord te bezorgen:

  • Ben Troch is Client Manager Benelux bij International Management Solutions (IMS), een Amerikaans accounting, tax & consulting kantoor gespecialiseerd in het assisteren van Europese ondernemingen bij het opstarten, positioneren en uitbreiden van hun zaak in de VS. Na enkele jaren in Chicago te hebben gewerkt, is Ben eerder dit jaar teruggekeerd naar België om de praktische expertise die hij in de VS heeft opgebouwd verder te zetten. In zijn rol is hij het eerste aanspreekpunt voor Belgische bedrijven die advies en ondersteuning zoeken bij de lokale (tax) verplichtingen en administratie in de VS.
  • Nathaniel Lucek is advocaat bij het Amerikaanse advocatenkantoor Hodgson Russ LLP. Hodgson Russ heeft bijna 200 advocaten in acht kantoren in de VS en Canada en helpt bedrijven in de VS al meer dan 200 jaar om groei te realiseren. Nathaniel staat cliënten bij op het gebied van intellectuele eigendom, contracten en bedrijfsaangelegenheden. Hij helpt geregeld Europese bedrijven om uit te breiden naar de VS en Amerikaanse dochterondernemingen op te richten. Nathaniel is ook secretaris-generaal van de Belgisch-Amerikaanse Kamer van Koophandel (BelCham).

Dit webinar vindt plaats op 3 december om 16u en zal in het Engels verlopen. 

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Staelens Evelien:
E: evelien.staelens@fitagency.be
T: +32 2 504 88 48