U bent hier

Beursdeelname ‘Dubai Airshow - Dubai’

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19.

Dubai Airshow stond vroeger bekend als de plek waar de rijken der aarde hun nieuwe business jet kwamen kopen, maar intussen is het event uitgegroeid tot één van de belangrijkste internationale luchtvaartbeurzen, met de laatste editie ruim 1200 exposanten uit 148 landen, meer dan 80.000 bezoekers (waarvan 60% uit de MENA regio), 1420 geaccrediteerde media, 16 landenpaviljoenen, 314 internationale delegaties en 161 vliegtuigen in 'static display'. Er werd bovendien voor meer dan 50 miljard USD aan contracten getekend ! De Dubai Airshow is dus bij uitstek een plek waar zaken worden gedaan. Ook het profiel van de beurs is danig veranderd : er is nog steeds een luik 'business aviation' en defensie, maar het aandeel 'civil & commercial aviation' , MRO, air traffic/cargo, ... is sterk toegenomen. Daarnaast is er ook een duidelijke focus op nieuwe technologieën zoals 5G, AI, duurzaam transport (waterstof, elektrisch vliegen, ...) en cyber security. De volgende editie gaat door van 14 tot 18 november 2021 in Dubai, VAE.

Wat
Beursdeelname, Onthaalstand en Product Sample Booth
Doelsector
Lucht- en ruimtevaart
Doelmarkt
Verenigde Arabische Emiraten
Wanneer
Van zondag 14 november 2021 tot donderdag 18 november 2021
Waar
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Dubai Airshow , een alomvattend event met - behalve de beursvloer - ook een 'high level' conferentie, een b2b programma, een 'Exhibitor Party', een gala-avond en een platform voor startups (VISTA),  profileert zich nu als de eerste grote (internationale) luchtvaartbeurs die weer fysiek kan doorgaan na het wegvallen van wereldfora zoals de Paris Airshow (le Bourget) en de Farnborough Airshow. Extra troef dit jaar is dat de beurs samenvalt met de Wereldexpo in Dubai (1 okt 2021-31 maart 2022) en allicht dus nog een internationaler profiel zal hebben dan voorheen (met voor het eerst ook delegaties uit Israel en Qatar). 

FIT zal, in samenwerking met AWEX, Agoria/FLAG en Skywin, voor het eerst een beperkte aanwezigheid voorzien op de beurs (PSB + onthaalstand), vnl. bedoeld als relancemoment voor de sector en ter prospectie van de mogelijkheden in de Golfregio en het Midden-Oosten. 

OPGELET ! De deelname van FIT concentreert zich uitsluitend op civiele toepassingen. Bedrijven kunnen intekenen voor de PSB (= betalend) of , indien het louter om prospectie gaat, gratis deelnemen aan de onthaalstand (zonder afvaardiging ter plaatse, met brochures/promotie via een digitaal event platform). Het aantal PSB plaatsen is - gezien de bescheiden oppervlakte - beperkt, dus snel reageren is de boodschap!

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer De Vuyst Jeroen:
E: jeroen.devuyst@fitagency.be
T: +32 2 504 88 55