U bent hier

Beursdeelname ‘Devcom - (Gamescom digital)’

DevCom is de digitale versie van de beurs Gamescom in Keulen.  Dit online event gaat door van 17 tot 30 augustus 2020.   FIT zal , in nauwe samenwerking met de andere regio's en sectororganisatie FLEGA, een virtueel paviljoen organiseren op DevCom. Voor meer info kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT. 

Wat
Beursdeelname en Product Sample Booth
Doelsector
ICT
Wanneer
Van maandag 17 augustus 2020 tot zondag 30 augustus 2020
Waar
Keulen (online), Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

FIT zal, in nauwe samenwerking met de andere regio's en sectororganisatie FLEGA, een virtueel paviljoen organiseren op DevCom, de digitale versie van Gamescom. Bedrijven kunnen via FIT intekenen voor een zgn. 'company package' dat hen toegang geeft tot de virtuele matchmaking tools, online talks en Q&A sessies, online netwerkmogelijkheden, het afzonderlijke matchmaking event van MeetToMatch (25.08 tot 27.08) en hen tevens de gelegenheid biedt om een virtuele stand in te richten onder de 'BelgianGames' koepel.

De sector zelf zal ook de sterktes van de Belgische industrie in de kijker zetten via het zgn. 'Media Booster Package' en de 4h durende 'Focus Show'. Zie de website van FLEGA voor alle details van dit aanbod.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Huysentruyt Jan:
E: jan.huysentruyt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 06