U bent hier

Beursdeelname ‘Devcom - (Gamescom digitaal)’

DevCom is de digitale versie van de beurs Gamescom in Keulen die voor de 2e keer werd geannuleerd omwille van de covid pandemie.  Dit online event gaat door van 23 tot 27 augustus 2021.   FIT zal, in nauwe samenwerking met (de andere regio's en) sectororganisatie FLEGA, opnieuw een virtueel paviljoen organiseren op DevCom.

Wat
Beursdeelname
Doelsector
ICT
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van maandag 23 augustus 2021 tot vrijdag 27 augustus 2021
Waar
Online, Duitsland
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

FIT zal, in nauwe samenwerking met (de andere regio's en) sectororganisatie FLEGA, een virtueel paviljoen organiseren op DevCom, de digitale versie van Gamescom. Bedrijven kunnen via FIT intekenen voor een zgn. 'company package' dat hen toegang geeft tot de virtuele matchmaking tools, online talks en Q&A sessies, online netwerkmogelijkheden, het afzonderlijke matchmaking event van MeetToMatch (25.08 tot 27.08) en hen tevens de gelegenheid biedt om een virtuele stand in te richten onder de 'BelgianGames' koepel.

De sector zelf zal ook de sterktes van de Belgische industrie in de kijker zetten via het zgn. 'Media Booster Package' en de 4h durende 'Focus Show'. Zie de website van FLEGA voor alle details van dit aanbod.

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.