U bent hier

Webinar ‘Corona-gerelateerde steunmaatregelen van Credendo’

In het kader van de crisis zijn er verschillende regelingen uitgewerkt om de cashbehoeften van ondernemingen te steunen. Met deze online infosessie worden de nieuwe initiatieven van Credendo, de Belgische openbare kredietverzekeraar, toegelicht. Zij ondersteunen internationaal actieve ondernemingen met liquiditeitsproblemen en/of exportkredietverzekeringen.

Wat
Seminarie
Wanneer
Donderdag 11 juni 2020
Waar
Online, we bezorgen u een link na inschrijving
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Credendo.

Tijdens deze webinar licht Wim Bosman de nieuwe financiële garantie (de “Credendo Bridge Guarantee”) en het herverzekeringsprogramma toe. Met de nieuwe financiële garantie krijgen banken meer steun voor het optrekken van nieuwe werkkapitaal- en/of investeringskredieten. Het herverzekeringsprogramma zorgt ervoor dat private kredietverzekeraars hun klanten kunnen blijven verzekeren tegen de niet-betaling van handelsvorderingen.

De infosessie gaat door op donderdag 11/6 om 14 uur. Wij voorzien in totaal 45 minuten, waarvan de laatste 10 minuten voorbehouden zijn voor vragen. U kan inschrijven tot en met 8/6. Hebt u specifieke vragen rond het thema? Stel ze ons gerust op voorhand en maak gebruik van deze optie bij uw inschrijving.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Arnout Geys:
E: arnout.geys@fitagency.be
T: +32 2 504 87 96