U bent hier

Acties en events

Anno 2018 is China 'incontournable' voor wie wil inzetten op een doorgedreven internationalisering. Zakendoen met China vergt echter aanpassing. In dit seminarie behandelen we de belangrijkste verschillen tussen de onderhandelingsaanpak van Westerse bedrijven en hun Chinese tegenhangers.
Doelmarkt
België
Wanneer
Dinsdag 24 april 2018
Waar
Zwevegem
Organisatie
Vlaams-Chinese Kamer van Koophandel
Deze jaarlijkse bijeenkomst van de Europese Cleantech community biedt een uitgebreid driedaags programma met exclusieve mogelijkheden om te netwerken, deals te sluiten en nieuwe trends op het vlak van cleantech te ontdekken.
Doelsector
Biotechnologie, energie en milieu
Wanneer
Van maandag 14 mei 2018 tot woensdag 16 mei 2018
Waar
Antwerpen
Organisatie
Flanders Cleantech Association
Voor het eerst zal FIT aanwezig zijn met een onthaalstand en Vlaams meeting point op de milieubeurs IFAT, 's werelds grootste vakbeurs voor waterbehandeling, afvalverwerking, riolering - en grondstoffen-management.
Doelsector
Milieu
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van maandag 14 mei 2018 tot vrijdag 18 mei 2018
Waar
Munich, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade
Het event streeft ernaar om KMO’s en clusters die actief zijn in de sector van zakelijke dienstverlening de opportuniteit te bieden om op een snelle en efficiënte wijze potentiële zakenpartners te ontmoeten en internationaal te opereren.
Doelsector
ICT
Doelmarkt
Australië
Wanneer
Van dinsdag 15 mei 2018 tot donderdag 17 mei 2018
Waar
Sydney (Australië)
Organisatie
EUROCHAMBRES
Als buurland blijft Nederland aantrekkelijk voor Vlaamse bedrijven om internationale ervaring op te doen. Maar ook voor meer ervaren bedrijven blijft het goed zakendoen bij onze noorderburen. Tijdens de Vlaams-Nederlandse Handelsdag leert u hoe u de Nederlandse markt het best benadert, hoe u uw kansen op succes verhoogt en bovendien kunt u er de juiste zakenpartner vinden.
Doelsector
Bouw, gezondheid en farma, ict en voeding en dranken
Doelmarkt
Nederland
Wanneer
Donderdag 17 mei 2018
Waar
Antwerpen
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Kamer van Koophandel Nederland, Stad Antwerpen, Ambassade van Nederland in België en Enterprise Europe Network.
How will the EU and China collaborate to achieve their goals and mutually benefit from the latest reforms in China? A luncheon and lecture with H.E. Mr. Zhang Ming, Ambassador of the Mission of the People’s Republic of China to the European Union, and Mr. Herman Van Rompuy, President Emeritus of the European Council and Minister of State.
Doelmarkt
China
Wanneer
Donderdag 17 mei 2018
Waar
Brussel
Organisatie
Belgian-Chinese Chamber of Commerce (BCECC)
Een ruime delegatie Sri Lankaanse bedrijven, onder leiding van de Hon. State Minister of Development Strategies & International Trade, brengt in mei een bezoek aan ons land. FIT organiseert naar aanleiding van dit bezoek, en in nauwe samenwerking met de ambassade van Sri Lanka in België, een seminarie in Brussel over zakendoen met Sri Lanka. Zakendoen met Sri Lanka is een stuk gemakkelijker geworden door de EU GSP Plus Concessions. Sri Lanka is bovendien een goede uitvalsbasis om zaken te doen met India en Pakistan, landen waarmee Sri Lanka een vrijhandelsverdrag heeft afgesloten.
Doelmarkt
Sri Lanka
Wanneer
Donderdag 17 mei 2018
Waar
Brussel
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Ambassade van Sri Lanka in Brussel .
Het Afrika-platform van UGent organiseert voor de vijfde keer een netwerkevent. Thema van het event dit jaar is investeren in en samenwerken met Afrika.
Wanneer
Vrijdag 25 mei 2018
Waar
Het Pand, Onderbergen 1, 9000 Gent
Organisatie
UGent
Ben je op zoek naar nieuw impulsen voor de toekomst van je onderneming? Sluit dan zeker aan bij onze volgende reis naar twee van de meest innovatieve steden van Europa! #digitalisering, #duurzaamheid, #gaming, en #smartcities staan centraal tijdens ons werkbezoek aan Helsinki en Tallinn.
Doelmarkt
Finland en Estland
Wanneer
Van woensdag 30 mei 2018 tot zaterdag 2 juni 2018
Waar
Helsinki (Finland) en Tallinn (Estland)
Organisatie
VKW Limburg
Ontdek hoe u optimaal moet omgaan met internationale kasstromen en de daar bijhorende opportuniteiten en uitdagingen. U hebt er de kans om twee gerenommeerde sprekers te ontmoeten en uw netwerk uit te breiden.
Wanneer
Donderdag 31 mei 2018
Waar
Gent, Holiday Inn
Organisatie
Vademecom

Pagina's