U bent hier

b2b-matchmaking ‘Cleantech for Peru: virtual meetings with local prospects’

Vraag nu virtuele b2b-afspraken aan met prospects in Peru.

Wat
Groepszakenreis
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
Peru
Wanneer
Van vrijdag 11 juni 2021 tot dinsdag 15 juni 2021
Waar
Online, Peru
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Hebt u er ooit aan gedacht om de kansen voor uw cleantechbedrijf af te toetsen in Peru? Maak van deze bijzondere tijden gebruik om die markten via virtuele b2b-meetings te ontdekken en te exploreren en rechtstreeks in gesprek te gaan met potentiële partners ginder. Teken in voor het virtuele b2b-matchmaking event “Cleantech for Latin America”; Flanders Investment & Trade regelt voor u individuele afspraken op maat van uw bedrijf.

Waarom deze actie? Veel aandacht gaat tegenwoordig naar de EU Green Deal maar ook in andere regio’s zoals Latijns-Amerika worden ambities inzake duurzaamheid concreet gemaakt. Deze b2b-actie wil laagdrempelig zijn en bedrijven actief in de ruime sector van Cleantech (water, afval, circulaire economie en energie) aanzetten om eventuele kansen in deze virtuele tijden lokaal af te toetsen.

Wat bieden wij u aan?

  • Individuele b2b-meetings met potentiële prospects in Peru of met andere nuttige contacten die u een betere inkijk geven in de organisatie van het betrokken segment.
  • Bij inschrijving geeft u zelf het type profiel aan van de gewenste gesprekspartners.
  • Het virtueel karakter biedt flexibiliteit: wij plannen de afspraken, in overleg met uw bedrijf en de buitenlandse partner, in tussen vrijdag 11 en dinsdag 15 juni.
  • Om uw programma doelgericht voor te bereiden, voorzien wij voorafgaand een online intake gesprek met ons FIT-kantoor in Lima.

Prijzen

Vaste Prijs€ 50
Prijs per 1e deelnemer€ 50

Schrijf u ook in voor