U bent hier

Cleantech for Latin America: Virtual matchmaking with prospects from Argentina, Brazil, Chile, Peru

Hebt u er ooit aan gedacht om de kansen voor uw cleantechbedrijf af te toetsen in Argentinië, Brazilië, Chili en Peru? Maak van deze bijzondere tijden gebruik om die markten via virtuele b2b meetings te ontdekken en te exploreren en rechtstreeks in gesprek te gaan met potentiële partners ginder. Teken in voor het virtuele b2b matchmaking event “Cleantech for Latin America”; Flanders Investment & Trade regelt voor u individuele afspraken op maat van uw bedrijf tussen 31 mei en 15 juni.

Veel aandacht gaat tegenwoordig naar de EU Green Deal maar ook in andere regio’s zoals Latijns-Amerika worden ambities inzake duurzaamheid concreet gemaakt. Deze b2b-actie wil laagdrempelig zijn en bedrijven actief in de ruime sector van Cleantech (water, recuperatie en recyclage van materialen en energie) aanzetten om eventuele kansen in deze virtuele tijden lokaal te gaan aftoetsen.

Wat bieden wij u aan?

  • Individuele b2b meetings met potentiële prospects in Argentinië, Brazilië, Chili en Peru of met andere nuttige contacten die u een betere inkijk geven in de organisatie van het betrokken segment.
  • U kan afspraken aanvragen in de 4 landen of in één of meerdere van die landen.
  • Bij inschrijving geeft u zelf het type profiel aan van de gewenste gesprekspartners.
  • Het virtueel karakter biedt maximale flexibiliteit: wij plannen de afspraken, in overleg met uw bedrijf en de buitenlandse partner, in tussen maandag 31 mei en dinsdag 15 juni.
  • Om uw programma doelgericht voor te bereiden, voorzien wij in april online intake gesprekken met de betrokken FIT-kantoren uit Sao Paulo, Santiago, Buenos Aires en Lima.