U bent hier

b2b-matchmaking ‘Cleantech for Argentina: virtual meetings with local prospects’

Vraag nu virtuele b2b-afspraken aan met prospects in Argentinië.

Wat
Groepszakenreis
Doelsector
Energie en milieu
Doelmarkt
Argentinië
Wanneer
Van dinsdag 8 juni 2021 tot donderdag 10 juni 2021
Waar
Online, Argentinië
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Hebt u er ooit aan gedacht om de kansen voor uw cleantechbedrijf af te toetsen in Argentinië? Maak van deze bijzondere tijden gebruik om die markt via virtuele b2b-meetings te ontdekken en te exploreren en rechtstreeks in gesprek te gaan met potentiële partners ginder. Teken in voor het virtuele b2b-matchmaking event “Cleantech for Latin America”; Flanders Investment & Trade regelt voor u individuele afspraken op maat van uw bedrijf.

Waarom deze actie? Veel aandacht gaat tegenwoordig naar de EU Green Deal maar ook in andere regio’s zoals Latijns-Amerika worden ambities inzake duurzaamheid concreet gemaakt. Deze b2b-actie wil laagdrempelig zijn en bedrijven actief in de ruime sector van Cleantech (water, afval, circulaire economie en energie) aanzetten om eventuele kansen in deze virtuele tijden lokaal af te toetsen.

Wat bieden wij u aan?

  • Individuele b2b-meetings met potentiële prospects in Argentinië of met andere nuttige contacten die u een betere inkijk geven in de organisatie van het betrokken segment.
  • Bij inschrijving geeft u zelf het type profiel aan van de gewenste gesprekspartners.
  • Het virtueel karakter biedt flexibiliteit: wij plannen de afspraken, in overleg met uw bedrijf en de buitenlandse partner, in tussen dinsdag 8 en donderdag 10 juni.
  • Om uw programma doelgericht voor te bereiden, voorzien wij voorafgaand een online intake gesprek met ons FIT-kantoor in Buenos Aires.

Prijzen

Vaste Prijs€ 50
Prijs per 1e deelnemer€ 50

Schrijf u ook in voor