U bent hier

Beursdeelname ‘China International Logistics and Supply Chain Fair (CILF) - Shenzhen’

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19.

Sinds haar lancering in 2006 is de China (Shenzhen) International Logistics and Supply Chain Fair (CILF) inmiddels uitgegroeid tot de grootste beurs voor logistiek in Azië en de tweede grootste logistiekbeurs op het wereldtoneel.

Flanders Investment zal tijdens deze beursperiode een onthaalstand organiseren. We nodigen Vlaamse bedrijven dan ook uit om promotiemateriaal en brochures op te sturen voor verdere distributie tijdens de beurs.

Wat
Beursdeelname en Onthaalstand
Doelsector
Logistiek en transport
Doelmarkt
China
Wanneer
Van woensdag 23 september 2020 tot vrijdag 25 september 2020
Waar
Shenzhen, China
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen ?

CILF 2020, de 15de editie ondertussen, vindt van 23 tot 25 september 2020 plaats in het Shenzhen Convention & Exhibition Center in de stad Shenzhen, China’s centrum voor innovatie en internationale economie.

In het verleden kon de beurs rekenen op zo’n 1800 exposanten uit meer dan 50 landen en een bezoekersaantal van om en bij de 140.000 gasten uit meer dan 80 landen. Over een totale oppervlakte van maar liefst 74.000 m² komen de volgende aspecten aan bod : logistiek en bevoorradingsbeheer, smart logistics, warehousing, logistieke uitrustingen, zeevracht, luchtvracht, express koerierdiensten, auto- en spoorwegverbindingen, nieuwe energievoertuigen, 5G en clouddiensten, e-commerce logistiek en verpakking, internet en e-commerce, cross-border e-commerce, industriële bevoorrading, enz... Bijzondere plaats is voorzien voor buitenlandse exposanten. Naast de stands van Awex en Hub in het Belgische paviljoen, zal ook het FIT-kantoor van Guangzhou met een infostand aanwezig zijn om de Vlaamse logistieke sector te promoten.

Ons aanbod :

  • deelname is gratis ;
  • u neemt deel aan de onthaalstand waarbij u niet zelf naar het buitenland hoeft af te reizen;
  • ter plaatse behartigt FIT Guangzhou uw belangen en zal uw bedrijf vertegenwoordigen aan de hand van de ons toegestuurde brochures/promotiemateriaal;
  • details ivm de verzending van uw brochures/promotiemateriaal naar het FIT-kantoor in Guangzhou zal doorgegeven worden nadat u zich geregistreerd heeft;
  • na de beurs bekomt u de nodige feedback.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Huybrecht Linda:
E: linda.huybrecht@fitagency.be
T: +32 2 504 88 37