U bent hier

Tasting event ‘China Hybrid Food Fair @CFDF - Chengdu’

Veel Chinese aankopers en importeurs uit de voedingssector kijken er naar uit om nieuwe leveranciers te vinden en nieuwe producten en trends in de sector te ontdekken. Helaas maken internationale reisrestricties het moeilijk voor hen om in contact te komen met nieuwe producten en nieuwe leveranciers.

En ook u zoekt mogelijk nieuwe contacten om uw afzetmarkt uit breiden, maar kan ook niet ter plaatse gaan? FIT stelt graag in uw plaats uw producten voor aan Chinese aankopers!

Wat
Beursdeelname en Onthaalstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
China
Wanneer
Van donderdag 24 maart 2022 tot zaterdag 26 maart 2022
Waar
Chengdu, China
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

FIT organiseert van 24 tot 26 maart een heus tasting event voor aankopers uit de regio rond megalopolissen Chengdu en Chongqing op de FIT-stand op China Food & Drinks Food Fair (CFDF), een grote jaarlijkse voedingsbeurs die plaatsvindt in Chengdu (Sichuan, West-China).

Deze actie is enkel gericht op de sector alcoholische dranken en alcopops. Opgelet: het transport van uw goederen zit niet inbegrepen in de deelnameprijs.

Het concept: u bezorgt ons uw stalen, en wij doen verder het nodige om de Chinese importeurs te laten kennismaken met uw productgamma. Eenvoudig, efficiënt en met een minimale kost aangezien u zelf niet naar China moet reizen.

FIT Shanghai zal ter plaatse de contacten leggen met Chinese aankopers en hen de producten introduceren en voorstellen. Geïnteresseerde aankopers worden vervolgens rechtstreeks in contact gebracht met uw bedrijf.

Prijzen

Voor kmo's*: Voor grotere ondernemingen:
Prijs Stand & Ontmoetingspunt€ 50€ 100

(*) Volgens de Europese basisdefinitie is een 'kmo' een onderneming die maximaal 250 werknemers in dienst heeft en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro of een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro realiseert.

Nog vragen?

Contacteer Baeyens Frank:
E: frank.baeyens@fitagency.be
T: +32 2 504 88 49