U bent hier

Trefdag ‘Canadese aankopers meubel- en designsector’

Flanders Investment & Trade nodigt in samenwerking met Fedustria en het Partnerschap West-Flanders, Gateway to Europe, 8 leidinggevende binnen- en buitenhuisarchitecten en aankopers uit van Vancouver, Toronto en Montreal. Geïnteresseerd om hen te ontmoeten en hen te overtuigen van je (design-)producten? 
Stel je dan kandidaat voor een afspraak!

Wat
Trefdag
Doelsector
Design en interieur, geschenken, meubel en textiel
Doelmarkt
Canada
Wanneer
Woensdag 1 maart 2023
Waar
Brugge
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Fedustria en het Partnerschap West Flanders Gateway to Europe.

Ontmoet Canadese leidinggevende aankopers in België!

Flanders Investment & Trade nodigt in samenwerking met Fedustria en het Partnerschap West-Flanders, Gateway to Europe, op 1 maart 2023 in Brugge 8 leidinggevende binnen- en buitenhuisarchitecten en aankopers uit, afkomstig uit Vancouver, Toronto en Montreal.

Geïnteresseerd om hen te ontmoeten en hen te overtuigen van je (design-)producten? 
Stel je dan kandidaat voor een afspraak!

Hoe werkt het?

Op deze pagina vind je een beschrijving van de verschillende binnen- en buitenhuisarchitecten en aankopers, en een overzicht van waarnaar ze op zoek zijn. Tijdens je online inschrijving kan je aangeven met wie je een afspraak wenst. Duid aan wie je wenst te ontmoeten. Meerdere afspraken zijn mogelijk. 
 
Op basis van je ingediende dossier via ons eventplatform selecteren de architecten en aankopers de bedrijven waarmee ze een gesprek willen. Je inschrijving is dus geen garantie op deelname aan de actie. Je kan enkel deelnemen wanneer één of meerdere binnenhuisarchitecten jou selecteert voor een gesprek. De inschrijvingskost wordt enkel gefactureerd wanneer je effectief wordt geselecteerd voor één of meerdere gesprekken.

There's more!

Indien je bent geselecteerd voor één of meerdere gesprekken krijg je eveneens toegang tot de netwerkreceptie West Flanders, Gateway to Europe. Deze netwerkreceptie is een initiatief van het Partnerschap West Flanders, Gateway to Europe, en zal doorgaan te Brugge op dinsdagavond 28 februari, de avond voor de trefdag.

Prijzen

Vaste Prijs€ 50

Bijkomende informatie

Who is who.pdf (PDF – 172 kB)

Nog vragen?

Contacteer Swinnen Jolijn:
E: jolijn.swinnen@fitagency.be
T: +32 2 504 88 50