U bent hier

Groepszakenreis ‘Brazilië’

Benieuwd om Brazilië te (her)ontdekken? Neem dan van 8 tot en met 12 september 2019 deel aan de groepszakenreis naar Brazilië, de 5e belangrijkste exportmarkt van Vlaanderen buiten Europa.

Wat
Groepszakenreis
Doelmarkt
Brazilië
Wanneer
Van zondag 8 september 2019 tot donderdag 12 september 2019
Waar
Sao Paulo, Brazilië
Organisatie
Flanders Investment & Trade

De Braziliaanse economie is nog steeds de 8ste grootste ter wereld en de 2de grootste van het Amerikaanse continent. Na een crisisperiode, die duurde tot 2017, kruipt het land langzaam maar zeker uit het dal. Sinds het eerste trimester van 2017 groeit het BNP opnieuw. De politieke instabiliteit lijkt voorbij en de nieuwe regering heeft van de taks- en pensioenhervormingen topprioriteiten gemaakt. De verwachting is dat die hervormingen nog in 2019 worden goedgekeurd, waarna een sterke herlancering van de Braziliaanse economie zou moeten volgen, met lagere importtarieven en een sterkere munt. Dit zou nieuwe deuren moeten openen voor onze Vlaamse exportbedrijven.

Heel wat sectoren bieden potentieel in Brazilië. Hierbij springen vooral volgende sectoren in het oog: high quality food, gezondheidszorg, infrastructuur, logistiek, bouw, energie, milieu…

Voor wie deze belangrijke exportmarkt wil (her)ontdekken, is deze groepszakenreis de ideale gelegenheid om in één week het volledige potentieel van Brazilië in te kunnen schatten. 

Wat mag u verwachten?

  • Flanders Investment & Trade zorgt voor een afsprakenprogramma op maat.
  • De aanwezigheid van andere deelnemende bedrijven biedt u een unieke kans om onderling ervaringen uit te wisselen.
  • Kortom, een gevarieerd programma met mogelijke groepsbezoeken, briefings, netwerkmomenten en individuele b2b-meetings.

We starten in São Paulo. Daarna kan, naargelang de sector en de interesse, de missie vervolgd worden in andere steden van Brazilië zoals Curitiba, Rio de Janeiro en/of Brasilia.

Bijkomende informatie

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Ewa Bulthez:
E: ewa.bulthez@fitagency.be
T: +32 2 504 87 70