U bent hier

Beursdeelname ‘Biofach - Nürnberg’

Update 14/1/2022 : omwille van de onzekerheid ivm Covid-19 en de omikronvariant en mede op basis van een rondvraag bij de exposanten werd beslist om BIOFACH uit te stellen naar 26-29 juli 2022. Voor verdere info kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke.

Biofach is de grootste jaarlijkse Europese biobeurs en is aan haar 31ste editie toe. De interesse voor de beurs blijft groeien zowel voor de exposanten als voor de bezoekers.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Voeding en dranken
Doelmarkt
Duitsland
Wanneer
Van dinsdag 26 juli 2022 tot vrijdag 29 juli 2022
Waar
Nürnberg, Duitsland
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen:

Deelnemen aan Biofach is een uitgelezen kans ontvang uw prospecten op een mooie stand met een prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging.

Ons aanbod:

Neem deel aan onze groepsstand in hal 1 en geniet van de volgende voordelen:

  • ontvang uw prospecten op een mooie stand met een prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging.
  • FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kan u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten.
  • u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs.
  • u kan gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals onthaalruimte en keuken.

Opgelet ! De aanmeldingen voor deze actie zullen op WOENSDAG 15 SEPTEMBER omstreeks 10 u worden opgestart. Zorg ervoor dat de gegevens in uw online profiel (myFIT) correct zijn ingevuld zodat u geen (technische) problemen ondervindt bij de aanmelding tot deelname. De aanmeldingen worden afgesloten zodra de stand is volzet.

Door de nieuwe standindeling opgelegd door de organisatie (een lange doorlopende stand) zijn er dit jaar heel wat minder hoekstanden en kan een vraag naar een hoekstand absoluut niet worden gegarandeerd.  Indien deze vol zitten, wordt u dan automatisch een rijstand toegewezen.

Belangijk ! De definitieve toewijzing van het individuele aantal m² en de bijhorende standlocatie binnen de groepsstand  wordt bepaald op basis van 'first come first served'. Aanmelden kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Vermits de vraag groter is dan de beschikbare ruimte kan u max voor 15 m² (minder kan zeker) aanmelden.

Procedure 

FIT kan geenszins verantwoordelijk worden gesteld voor technische problemen die u zou ondervinden binnen uw eigen organisatie of netwerk waardoor u niet kan inloggen. Gelieve dus eerst alles te controleren en Uw MYFIT login te testen.
Indien inloggen niet direct lukt omdat u net iets te vroeg wou inloggen, probeer uw scherm te verversen en terug te gaan naar de inschrijvingspagina.

Corona info

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde “corona Exit-plan” (en meer specifiek het ‘Reboot your Export’-pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijke marketingtool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het postcoronatijdperk. Graag laten we u in dat verband weten dat FIT ook in 2022 nog tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs (enkel voor kmo’s), die reeds automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 2 maanden na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Huysentruyt Jan:
E: jan.huysentruyt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 06