U bent hier

Beursdeelname ‘BIO International Convention - San Diego’

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Na twee digitale edities (2020, 2021) tekenen Flanders Investment & Trade, flanders.bio, AWEX en BioWin in 2022 opnieuw (fysiek!)  present op de BIO International Convention, 's werelds grootste biotechconferentie, met in preCovid tijden ruim 1800 exposanten en meer dan 17000 deelnemers uit alle hoeken van de wereld. De volgende editie van dit internationaal gerenommeerde event gaat door van 13 tot 16 juni 2022 in San Diego, Californië, VS. 

Wat
Beursdeelname en Product Sample Booth
Doelsector
Biotechnologie en gezondheid en farma
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 13 juni 2022 tot donderdag 16 juni 2022
Waar
San Diego, Verenigde Staten
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met flanders.bio en AWEX.

Flanders Investment & Trade slaat opnieuw de handen in elkaar met flanders.bio en de Waalse partners (Awex, BioWin) om een Belgische groepsdeelname te organiseren op BIO US, met alle gekende elementen ; een Belgisch paviljoen, dat vooral bedoeld is als 'meeting point' en als uitvalsbasis voor deelname aan het congres, interessante kortingen voor wie deelneemt aan de conferentie en het BIO Partnering Event, en - afhankelijk van de mogelijkheden - diverse, internationaal georiënteerde netwerkactiviteiten (zoals een breakfast meeting en 'Belgian Café').  Verdere info hieromtrent volgt zodra beschikbaar. 

Opgelet ! Registratie voor deelname aan dit event kan enkel via de website van Flanders Investment & Trade !  Deelnemers ontvangen later nog twee facturen van FIT : één voor de deelname zelf  (prijzen : 500€ KMO; 1000€ niet KMO + btw) en één voor de BIO registratiepakketten (prijzen pas bekend vanaf 19/1/2022).

Prijzen

Voor kmo's*: Voor grotere ondernemingen:
Prijs Product Sample Booth (PSB)€ 500€ 1.000

(*) Volgens de Europese basisdefinitie is een 'kmo' een onderneming die maximaal 250 werknemers in dienst heeft en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro of een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro realiseert.

Nog vragen?

Contacteer De Vuyst Jeroen:
E: jeroen.devuyst@fitagency.be
T: +32 2 504 88 55