U bent hier

Groepszakenreis ‘Big Science Business Forum (BSBF)’

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf tijdens het Big Science Business Forum.

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Wat
Groepszakenreis
Doelsector
Automotive, bouw, bouwmaterialen, chemie en kunststoffen, consultancy en diensten, electronica, elektro, energie, grafische industrie, ict, kleding en accessoires, logistiek en transport, lucht- en ruimtevaart, machines, media en communicatie, metaal, milieu, onderwijs, veiligheid en verpakking
Doelmarkt
Spanje
Wanneer
Van dinsdag 28 september 2021 tot vrijdag 1 oktober 2021
Datum onder voorbehoud!
Waar
Granada, Spanje
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Big Science is een verzamelnaam voor wetenschappelijk onderzoek en de toepassingen daarvan in zeer geavanceerde kennisdomeinen zoals ruimtevaart en grond-gebaseerde astronomie, deeltjesfysica, kernfusie, enz.

Uw bedrijf komt in contact met de grote Big Science-instituten van Europa (o.a. CERN, ESA, ESO, ESRF, ESS, XFELL, ITER, ILL…), hun aankopers en hun grote toeleveranciers. U krijgt inzicht in de aanbestedingsprocedures, de afspraken rond IPR (internationaal privaatrecht) en technologieoverdracht, de mogelijkheden voor individuele bedrijven om betrokken te worden.

U kunt niet enkel deelnemen als standhouder via de generieke Belgische stand ‘Big Science Belgium’, maar ook als gesprekspartner in B2B- en B2C-meetings.

Het Big Science Business Forum vindt plaats van 27 september tot 1 oktober in Granada, Spanje. Zet alvast de deur hiertoe open…

Interesse?

De inschrijvingen zijn nog niet opgestart.

Meld alvast uw interesse. Wij brengen u dan op de hoogte zodra inschrijven mogelijk is.