U bent hier

Beursdeelname ‘The Big 5 - Dubai’

Update 2 juni 2020 : Omwille van de onzekerheid ivm Covid-19 beslisten de organisatoren van "the Big 5 Show" in Dubai om de editie 2020 te annuleren. De volgende editie van deze bouwbeurs gaat door van 12 tot 15 september 2021. Voor meer info kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke.

'The BIG 5' is dé bouwbeurs in het Midden-Oosten. Samen met FIT kunt u aan een voordelige prijs deelnemen aan het Belgische paviljoen.

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Bouw
Doelmarkt
Verenigde Arabische Emiraten
Wanneer
Van maandag 23 november 2020 tot donderdag 26 november 2020
Waar
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Samen met Awex organiseert FIT opnieuw een groepsstand op The BIG 5, dé bouwbeurs in het Midden-Oosten.

FIT zal een paviljoen organiseren in de sectoren Construction Tools & Building Materials (Zabeel Hall) en Flooring, Ceiling, Wall & other interior finishes, Lighting (hall 8).

Corona info : 

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van Big5 alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs in november onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren van Big 5 volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.  

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 2 maanden na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Kurt Vleminckx:
E: kurt.vleminckx@fitagency.be
T: +32 2 504 88 03