U bent hier

Beursdeelname ‘BFM Fabric Show - Londen’

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19.

Flanders Investment & Trade organiseert samen met Fedustria en The British Furniture Manufacturing Association de BFM Fabric Show. U kunt er een individuele executive box huren om er uw meubelstoffen voor te stellen en om er uw klanten of nieuwe contacten in alle privacy te ontvangen.

Wat
Beursdeelname en Product Sample Booth
Doelsector
Textiel
Doelmarkt
Verenigd Koninkrijk
Wanneer
Van dinsdag 8 maart 2022 tot woensdag 9 maart 2022
Datum onder voorbehoud!
Waar
London, Verenigd Koninkrijk
Organisatie
Flanders Investment & Trade, samen met Fedustria en The British Furniture Manufactering Association.

Waarom deelnemen?

  • U ontmoet op de prestigieuze en vermaarde voetbalclub Chelsea in Londen een groot aantal van uw bekende klanten en tevens een aantal nieuwe potentiële klanten die speciaal naar Londen zullen reizen om de meest belangrijke firma's actief op de markt in het Verenigd Koninkrijk te ontmoeten.
  • The British Furniture Manufacturing Association (BFM) zal de 2-daagse in goede banen leiden en 'the cream of the crop ' contacten uitnodigen naar de BFM Fabric Show.

Ons aanbod:

  • FIT zal aanwezig zijn met een groepsstand. 
  • U kan aan een gunstig tarief prospecteren en zakencontacten ontmoeten.
  • FIT en Fedustria  verzorgen uw individuele stand van administratie tot logistiek. U hoeft zich enkel op uw verkoop en contacten ter plaatse te concentreren.  
  • U kan rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs.
  • Onze economische vertegenwoordiger in Londen geeft u advies op maat.

Prijs:

OPGELET: het betreft hier individuele units. Er zijn slechts een beperkt aantal boxes beschikbaar. We hanteren hier het principe 'first come, first served'!
 

  • Voor kmo's:

Single executive box: € 1300 (verlaagd tarief)
Double executive box: € 1700 (verlaagd tarief)

  • Voor niet-kmo's:

Single executive box : € 3000
Double executive box : € 3800

Corona info:

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde "corona Exit-plan" (en meer specifiek het 'Reboot your Export'-pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijke marketingtool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het postcoronatijdperk . Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs (enkel voor kmo's), die automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.

Gezien de huidige onzekerheid die wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT, en specifieke op de tijdelijke mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het evenement). Daarnaast heeft u, overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Man Ka Yee:
E: kayee.man@fitagency.be
T: +32 2 504 87 88