U bent hier

Beursdeelname ‘Arab Health - Dubai’

Uw gezondheid en veiligheid primeren.  Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Update 26 augustus 2020 : omwille van Covid-19 beslisten de organisatoren van Arab Health om de editie 2021 te verplaatsen van februari naar juni. De volgende editie zal plaatsvinden van 21 tot 24 juni 2021. Voor meer info i.v.m. de laatste wijzigingen kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke. 

Ondanks de datumwijzing wordt Arab Health 2021 opnieuw een belangrijk internationaal trefpunt voor de medische sector. FIT zal er naar goede gewoonte aanwezig zijn met een Vlaamse (Belgische) groepsstand, in samenwerking met de andere regio's. 
 

Wat
Beursdeelname en Groepsstand
Doelsector
Gezondheid en farma
Doelmarkt
Verenigde Arabische Emiraten
Wanneer
Van maandag 21 juni 2021 tot donderdag 24 juni 2021
Waar
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

Arab Health is met voorsprong de belangrijkste medische vakbeurs in de regio en is op wereldvlak nummer twee na de beurs' Medica'. 
Deelnemen aan Arab Health is een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen, de markt te verkennen en uw bestaande contacten te verstevigen.

Ons aanbod:

Neem deel aan onze groepsstand en geniet van volgende voordelen: 
• u ontvangt uw prospecten op een stand met prestigieuze uitstraling en een gunstige ligging tegen een voordelige prijs
• u kunt gratis gebruik maken van gemeenschappelijke faciliteiten zoals bar, keuken en onthaalruimte
• FIT zorgt voor de organisatie, logistiek en voorbereiding van de stand. Zo kunt u zich 100% focussen op het leggen van zakencontacten en het afsluiten van nieuwe contracten
• u kunt rekenen op onze assistentie tijdens de voorbereidingen en gedurende de beurs

Corona info: 

De coronacrisis heeft logischerwijs een belangrijke impact op de beurswereld. Momenteel treffen de organisatoren van ARAB HEALTH alle nodige voorbereidingen om de vakbeurs onder veilige omstandigheden te kunnen laten doorgaan. Het evenement zal evenwel enkel plaatsvinden als dit op een veilige manier kan en de pandemie dus gunstig evolueert. De organisatoren van ARAB HEALTH volgen de situatie op de voet en zullen ons zo goed mogelijk inlichten over elke fase van de voorbereidingen, zodat u efficiënt kan plannen in de komende maanden.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u, overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.
 

Prijzen

Voor kmo's*: Voor grotere ondernemingen:
Prijs Product Sample Booth (PSB)€ 1.500€ 3.000
Prijs Hoekstand (per m²)€ 680€ 1.200
Prijs Rijstand (per m²)€ 630€ 1.050
-240€: Administration fee. Includes exhibitor insurance (details of which are set out in the Manual) and administration fee. Insurance cover is applicable for each stand number. Administration fee is applicable for each stand number. - 410€: Digital Exhibitor Toolkit € 650€ 650

(*) Volgens de Europese basisdefinitie is een 'kmo' een onderneming die maximaal 250 werknemers in dienst heeft en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro of een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro realiseert.

Nog vragen?

Contacteer De Tollenaere Annemieke:
E: annemieke.detollenaere@fitagency.be
T: +32 2 504 87 33