U bent hier

Beursdeelname ‘Arab Health 2022 - Dubai’

Van 24 tot 27 januari 2022 vindt Arab Health plaats, met voorsprong de belangrijkste medische vakbeurs in de MENA-regio. Met tienduizenden bezoekers en exposanten uit de VAE, Saudi-Arabië, Oman, Koeweit en Noord-Afrika biedt Arab Health Vlaamse bedrijven de ideale gelegenheid om internationaal te groeien en zaken te doen in het Midden-Oosten en daarbuiten.

De beurs biedt een uitstekende gelegenheid om de markt te verkennen, op de hoogte te blijven van de laatste trends, nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te verstevigen.

Ook dit jaar tekent Flanders Investment & Trade (FIT) present met een groepsstand. 

Wat
Beursdeelname, Groepsstand en Product Sample Booth
Doelsector
Gezondheid en farma
Doelmarkt
Verenigde Arabische Emiraten
Wanneer
Van maandag 24 januari 2022 tot donderdag 27 januari 2022
Waar
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Wie kan deelnemen
Vestigingen van bedrijven en organisaties in het Vlaams Gewest.
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen? 

De FIT-groepsstand biedt u een unieke en professionele stand met uitstekende mogelijkheden om uw product en diensten tentoon te stellen en gasten te ontvangen. U neemt deel aan een gunstig tarief en bovendien kan u bij de voorbereiding van uw deelname en tijdens de beurs rekenen op onze ondersteuning.

Arab Health vindt dit jaar plaats tijdens Expo 2020 Dubai, de 35ste wereldtentoonstelling. Ook Expo 2020 Dubai besteedt extra aandacht aan de healthcare sector met de Health & Wellness themaweek (27 jan - 2 feb).

Uw gezondheid en veiligheid primeren. Dit event gaat door onder voorbehoud van de evolutie van COVID-19.

Prijzen

Voor kmo's*: Voor grotere ondernemingen:
Prijs Product Sample Booth (PSB)€ 750€ 3.000
Prijs Hoekstand (per m²)€ 400€ 1.200
Prijs Rijstand (per m²)€ 350€ 1.050
- 232€: Administration fee. Includes exhibitor insurance (details of which are set out in the Manual) and administration fee. Insurance cover is applicable for each stand number. Administration fee is applicable for each stand number. - 393€: Digital Exhibitor Toolkit € 625€ 625

(*) Volgens de Europese basisdefinitie is een 'kmo' een onderneming die maximaal 250 werknemers in dienst heeft en een jaaromzet van maximaal 50 miljoen euro of een balanstotaal van maximaal 43 miljoen euro realiseert.

Nog vragen?

Contacteer De Smedt Wendy:
E: wendy.desmedt@fitagency.be
T: +32 2 504 88 73