U bent hier

Beursdeelname ‘ADSS - Seattle (+ roadshow USA)’

Van 12 tot 14 maart 2024 zal Flanders Investment & Trade, i.s.m. Agoria FLAG/BSDI, voor het eerst sinds 2018 weer deelnemen aan de Aerospace & Defense Supplier Summit (ADSS) in Seattle. ADSS Seattle is een zakenconventie die zich vnl. richt op de 'supply chain' van the BOEING Company, maar ook andere grote (vnl. Amerikaanse) "decision makers" uit de defensie- en luchtvaartindustrie verwelkomt. ADSS Seattle wordt dan ook beschouwd als een uitstekend forum voor bedrijven uit de sector die toegang willen krijgen tot de Noord-Amerikaanse markt. 

ADSS Seattle bestaat uit diverse componenten: op 12/3 is er de “Boeing Conference Day” (betalend), terwijl op 13/3 en 14/3 B2B meetings worden georganiseerd. Bedrijven worden hiertoe gegroepeerd in kleine paviljoenen, met elk een eigen B2B unit, en kunnen - na validatie van hun deelname - via een online (B2B) platform afspraken beleggen met Amerikaanse en internationale prospecten. Diverse randactiviteiten, zoals thematische workshops en een officiële “Gala” avond, zijn inbegrepen in het aanbod. 

Wat
Beursdeelname en Product Sample Booth
Doelsector
Lucht- en ruimtevaart, en veiligheid
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 11 maart 2024 tot vrijdag 15 maart 2024
Waar
Seattle, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

In de marge van onze deelname aan ADSS Seattle wordt - mede op vraag van de sector- ook een unieke roadshow georganiseerd, met stops in Dallas-Fort Worth (Lockheed Martin), Seattle (ADSS- Boeing) en Los Angeles / San Diego (kennismaking met de grote defensiebedrijven in Zuid-Californië, details nog te bepalen). Het volledige programma (ADSS Seattle + roadshow), met focus op ‘aeronautics & defense’, loopt van 11 tot 15 maart 2024 en ziet er in grote lijnen als volgt uit: 

9 - 10 maart: Heenreis
11 maart: Dallas / Fort Worth
12 - 14 maart: Seattle
14 - 15 maart: Los Angeles / San Diego
16 - 17 maart: Terugreis

Het gaat om een totaalpakket ‘ADSS Seattle + roadshow USA’. We moedigen bedrijven ten zeerste aan om het volledige traject te volgen. Wie toch slechts een deel van het programma wenst te volgen, kan hiervoor contact opnemen met de projectverantwoordelijke(n) van FIT.

Neem deel aan ADSS (+ roadshow) en geniet van de volgende voordelen:

  • U beschikt tijdens de ADSS-zakenconventie over een eigen B2B “unit” van 6m² (met 1 tafel en 3 stoelen), waar u uw prospecten en klanten kunt ontvangen. 
  • U krijgt de gelegenheid om contacten te leggen met de belangrijkste Amerikaanse en internationale “decision makers” uit de defensie- en luchtvaartindustrie,  ook tijdens de diverse randactiviteiten.
  • U kunt daarenboven aansluiten bij een unieke roadshow, met stops in Dallas/Fort Worth, Seattle en Los Angeles / San Diego (een initiatief van FIT en Agoria FLAG/BSDI).
  • U kunt rekenen op onze assistentie, zowel tijdens de voorbereidingen als ter plaatse.

OPGELET ! Het aantal plaatsen op ADSS Seattle is beperkt (max 10 B2B units) !

BELANGRIJKE INFO IVM ADSS :

  • Deelname aan de "Boeing Conference Day" op 12/3 is NIET inbegrepen (€ 250 pp).
  • Het B2B programma is voorzien op 1 afgevaardigde per bedrijf. Elke bijkomende afgevaardigde betaalt € 150 pp. 
  • Elk bedrijf dat deelneemt aan ADSS Seattle betaalt éénmalig een "registration fee" van € 250 (incl. catalogue entry, WIFI, electrical outlet, ...).