U bent hier

Beursdeelname ‘2022 RSA (cybersecurity & fintech) - San Francisco’

Update 22/12/2021 : Vanwege de onzekerheid ivm het coronavirus en specifiek de omikronvariant werd beslist om de RSA conferentie in San Francisco (CA) uit te stellen van 7-10 februari 2022 naar 6-9 juni 2022. Voor verdere informatie kunt u terecht bij de projectverantwoordelijke van FIT.

De RSA conferentie is veruit de belangrijkste cybersecurity- en fintechvakbeurs in Noord-Amerika. 

Wat
Beursdeelname, Groepsstand, Product Sample Booth en Onthaalstand
Doelsector
Financiële diensten, ict en veiligheid
Doelmarkt
Verenigde Staten
Wanneer
Van maandag 6 juni 2022 tot donderdag 9 juni 2022
Waar
San Francisco, Verenigde Staten
Organisatie
Flanders Investment & Trade

Waarom deelnemen?

De Amerikaanse markt biedt enorm veel kansen voor Vlaamse technologiebedrijven. De interesse voor deze beurs blijft sterk groeien zowel bij de exposanten als bij de bezoekers. De RSA conferentie is een uitgelezen forum om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen in de snelgroeiende cybersecurity sector. Dit jaar is het thema van de beurs ‘’Transform’’. Naast de exposantenhal en beurs, biedt RSA zeer interessante netwerkopportuniteiten voor cybersecurity bedrijven die de Amerikaanse markt actief willen bewerken en/of op zoek zijn naar lokale partners en investeerders. Vanuit Flanders Investment & Trade trachten wij zo veel mogelijk belangrijke Vlaamse spelers in het cybersecurity ecosysteem samen te brengen. De volgende editie van dit jaarlijkse event gaat door van 6 t.e.m. 9 juni 2022 in het Moscone Center te San Francisco.

Ons aanbod:

Basic package standaard van toepassing voor alle deelnemers

Prijs/forfait per deelnemend bedrijf : KMO 500€, niet KMO 1000€ (excl btw)

Inbegrepen in basic package:
• Volledige ondersteuning en begeleiding door FIT
• gebruik paviljoen als meeting point (incl.catering)
• deelname aan social events/randactiviteiten georganiseerd door FIT
• logo op de stand
• vermelding op FIT Event Platform (digitale brochure)

Naast het basic package, dat van toepassing is voor alle deelnemers, biedt FIT u verschillende opties aan.

OPTIE 1 : private booth unit/PSB (KMO 1500€, niet KMO 3000€)
OPTIE 2 : full conference badge (1575 US$) aan kortingtarief (kan worden besteld via FIT) 

Voor de keuze van deze opties (die afzonderlijk worden gefactureerd) zullen we u nog een (web)formulier bezorgen. 

Belangrijke info:

Er zijn slechts een aantal units beschikbaar! U kan enkel inschrijven voor één unit. Aanmelden kan zolang er plaatsen beschikbaar zijn.
Naast het inschrijvingsgeld van FIT, moet u zelf hotelovernachting voorzien te San Francisco. Wij raden aan om dit tijdig te doen en bij voorkeur op wandelafstand van de Moscone Center.
Laat u zeker niet afschrikken om fysiek aanwezig te zijn op RSA indien onze FIT stand reeds volgeboekt zou zijn. Er blijven tal van mogelijkheden voor u beschikbaar om steeds een aangename beurservaring te hebben op RSA 2022.
Indien het onmogelijk is voor u om fysiek aanwezig te zijn op RSA 2022 te San Francisco, raden wij aan een digitale pass aan te schaffen. Deze passen staan los van de Flanders Investment & Trade Stand.

Gezondheidsregels door COVID-19: Update 1 februari 2022

De organisatoren doen er alles om het evenement veilig in-persoon te laten doorgaan. Via deze link kan u de  huidige vereisten om RSAC 2022 bij te wonen lezen, inclusief het noodzakelijke bewijs van COVID-19-vaccinatie en het dragen van gezichtsmaskers. We raden zeker aan om de RSA Health & Safety Hub regelmatig te lezen naarmate het evenement dichterbij komt.

Corona info :

In het kader van het door Flanders Investment & Trade gelanceerde “Corona Exit-plan”  (en meer specifiek het ‘Reboot your Export’ pakket) wordt veel aandacht besteed aan de beursdeelnames, een belangrijk marketing tool voor de Vlaamse exporteurs, ook in het post corona -tijdperk. Graag laten we u in dat verband weten dat FIT tijdelijk een aanzienlijke korting zal aanbieden op de deelnameprijs (enkel voor KMO's), die reeds automatisch is verrekend in de hierbij gecommuniceerde tarieven en aldus zal worden gefactureerd. Op deze manier hoopt FIT een belangrijke drempel weg te nemen voor Vlaamse bedrijven die de komende maanden opnieuw wensen deel te nemen aan vakbeurzen en conferenties in het buitenland.

Gezien de huidige onzekerheid wijzen wij u ook graag op de geactualiseerde deelnamevoorwaarden van FIT , en specifiek op de (tijdelijke) mogelijkheid om de betaling in twee schijven te voldoen (50% voor aanvang van de beurs en 50% uiterlijk 60 dagen na afloop van het event) . Daarnaast heeft u , overeenkomstig artikel 17 van de algemene voorwaarden, ook recht op een volledige terugbetaling van het deelnamebedrag indien de beurs wegens overmacht niet kan doorgaan zoals voorzien. Voor meer info, zie de deelnamevoorwaarden.

Nog vragen?

Voor deze actie kunt u zich niet inschrijven.

Voor meer info, contacteer Caudron Sara:
E: sara.caudron@fitagency.be
T: +32 2 504 87 60